5.528
5.528
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Meldgaard

Meldgaard

|
Indrykket 08-08-2017

Driftsleder Jylland

Brænder du for ledelse og driftsoptimering?

 
Meldgaard Miljø A/S – dagrenovation har eksisteret siden 1976. I dag står vi for indsamling af dagrenovation hos ca. 15 % af alle husstande i Danmark og beskæftiger ca. 300 renovationsmedarbejdere fordelt over hele landet.
Kvalitet og service er blot nogle af nøgleordene hos Meldgaard, hvorfor du oftest vil møde din skraldemand med et smil på læben.

Jobbet
Vi søger snarest en driftsleder, der hovedsageligt skal varetage ledelse samt driftsoptimering og effektivisering ift. materiel, lønomkostninger, skader, reparationer m.m., primært for region Syd.

Du kommer til at referere til driftschefen, og vil blive en del af vores driftslederteam. Disse arbejder alle ude i deres områder, hvor vi varetager dagrenovation.

Du vil bl.a. skulle kortlægge ressourceforbruget, følge op på arbejdet, afholde møder og have løbende sparring med formænd samt sikre, de har de nødvendige ressourcer og værktøjer. Du skal være med til opstart i nye kommuner, udmønte kontraktkrav til letforståelige instruktioner og regler samt følge op på de kontraktlige forhold. Du skal løbende følge op på, at arbejdsmiljøregler og sikkerhed bliver fulgt samt møder i denne sammenhæng bliver afholdt.  

Om dig
Du har erfaring med ledelse, samt en relevant uddannelse indenfor miljøområdet, handel/indkøb. Du er god til at samarbejde, og er ikke bange for at træffe ledelsesmæssige beslutninger. Du holder fokus på, hvad der er med til at skabe den gode forretning.

Endvidere forventer vi at du:
• Har gode IT kundskaber
• Er fleksibel og villig til at gøre en ekstra indsats
• Er god til at planlægge og følge op
• Kan håndtere pressede situationer

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 45 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Freddy Fogh Sørensen på tlf. 20 33 73 21 eller send din ansøgning via linket senest den 3. september 2017. Samtaler vil blive afholdt løbende, tiltrædelse hurtigst muligt.

Kontakt
Kontaktperson
Freddy Fogh Sørensen
Tlf:
20337321
Adresse
Askelund 10
6200 Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-08-2017
Udløber:
03-09-2017
Kviknummer:
LJA-48367452
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Transport og logistik
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-08-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.