4.915
4.915
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Danfoss

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 09-04-2019


Blue Collar Worker

Vi søger en faglært medarbejder til vores svejseafdeling i Danfoss Teknologicenter.

Afdelingen arbejder med produkterne fra den første prototype til den version, som kan sendes til slutkunde for test. Endvidere arbejder vi med opstartsproduktion, hvor vi sikrer at Danfoss kommer hurtigere på markedet med nye produkter.

 
Jobbet:

Du vil blive en del af et tværfagligt team, som supporterer samtlige segmenter i Danfoss. Her vil du være med at skabe fremtidens produkter på Danfoss inden for forskellige teknologier, som f.eks. lasersvejsning og Helium læksøgning.

Om dig: 

  • Du har en mekanisk uddannelse som f.eks. automatikmekaniker, finmekaniker, klejnsmed, værktøjsmager eller maskinarbejder. Da det er et meget specialiseret område, vil der dog finde en del oplæring og træning sted.
  • Du er analytisk, systematisk og løsningsorienteret.
  • Du har gode IT-kundskaber, og kendskab til Inventor vil være en fordel.
  • Du er god til at samarbejde med både kollegaer såvel som kunder.
  • Du taler og forstår engelsk. 
Vi tilbyder:

Et spændende og alsidigt job i en afdeling, hvor der lægges stor vægt på eget initiativ, kvalitet og interesse for udvikling. 

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte Siri K. Falch Orvin på tlf.+45 23839240.

Vi har ikke nogen ansøgningsfrist. Vores stillinger nedtages, når rette kandidat er fundet.


Engineering Tomorrow

Vi lever i en verden med et voksende befolkningstal, stigende urbanisering og markante klimaændringer. I Danfoss udvikler vi effektive løsninger til at tage hånd om disse udfordringer. Vi skaber energieffektive løsninger, der reducerer madspild og forbedrer byernes luftkvalitet, ved at bruge digital teknologi til at gøre systemer smartere og mere forbundne - og vi udvikler nye måder at spare energi på til gavn for vores klima.

Bliv en del af Danfoss

Danfoss giver dig en unik mulighed for at udnytte dine kompetencer, få indflydelse og skabe en spændende karriere. Vi motiverer medarbejderne til at tage ansvar, gøre ekstraordinære ting og til at drive virksomheden, som var det ens egen forretning. Danfoss er respekteret globalt for vores innovative teknologier og løsninger af høj kvalitet. Du vil lære meget af at arbejde sammen med de eksperter som udvikler dem. Bliv en del af Danfoss verdensklassesteam på over 27.000 ansatte i 56 lande, der Engineer Tomorrow og skaber en bedre fremtid.

Se mere om Danfoss - engineering tomorrow
 
Alle kvalificerede ansøgere vil blive taget i betragtning til stillingen uanset race, hudfarve, religiøs overbevisning, køn, nationalitet, alder, handicap, veteranstatus eller anden beskyttet kategori.

 

Kontakt
Kontaktperson
Lene Steen Wortmann
Tlf:
74883008
Adresse
Nordborgvej 81
6400 Nordborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-04-2019
Udløber:
03-06-2019
Kviknummer:
LJA-72384794
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-10-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-11-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
27-09-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.