5.509
5.509
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Meldgaard

Meldgaard

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 26-06-2018

Webansvarlig til Meldgaard Holding

Vi søger en professionel webansvarlig med store tanker

Vi søger en webansvarlig til vores marketingafdeling, der varetager markedsføring af hele koncernen.

Afdelingen er en stabsfunktion i Meldgaard Holding A/S, som er moderselskabet i koncernen. Her har vi samlet alle stabsfunktioner. Dette gør, at vi samler viden, sikrer professionalisme, har ens retningslinjer og den rette Meldgaard-ånd, der går på tværs i organisationen. For datterselskaberne betyder det, at de kan have fokus på det, de er allerbedst til, nemlig driften og kunderne.

Jobbet
Som webansvarlig vil du blive ansvarlig for driften af ca. 10 hjemmesider. Du kommer til at arbejde tæt sammen med grafiker og marketing ansvarlig.

Du får en central rolle i virksomheden, hvor du skal være med til at sikre udvikling og vækst i relation til at nå ud til vores kunder. Samtidig skal du kunne arbejde med mange forskellige kontaktflader på tværs af organisationen, og kunne omsætte deres ønsker og behov til hjemmesiderne.

Om dig
Du brænder for formidling af budskaber og salg på nettet samt Google optimering, SEO, adwords m.m. Du har fokus på B2B og har forståelse for vigtigheden af dette.

Du skal være i stand til at arbejde i Wordpress og Magento, dette særligt ift. den daglige vedligeholdelse. Samtidig skal du dog også have indsigt i den tekniske viden om back up, opdateringer m.m. Du har god erfaring i at arbejde med Officepakken. Kendskab til Navision er en fordel.

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 45 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Line Meldgaard på tlf. 74 33 72 11 eller send din ansøgning via linket senest den 15. juli 2018.  Ansættelse hurtigst muligt, samtaler vil blive afholdt løbende.

Kontakt
Kontaktperson
Line Meldgaard
Tlf:
74337211
Adresse
Askelund 10
6200 Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-06-2018
Udløber:
15-07-2018
Kviknummer:
LJA-62746320
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT,
Kontor og administration,
Marketing,
Media,
Transport og logistik
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-02-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.