5.019
5.019
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Danfoss

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 04-04-2019

Vedligeholdere/Automatikfagteknikere

Blue Collar Worker

Vedligeholdere/Automatikfagteknikere

Danfoss Drives A/S, Gråsten.

Danfoss Drives er en global virksomhed, og en af Danmarks største elektronik-virksomheder, hvor kvalitet er et nøgleord. Vi udvikler og producerer bl.a. frekvens-omformere til fx pumper, transportbånd og kraner, og er blandt verdens førende inden for udvikling, fremstilling og salg af frekvensomformere til elektriske motorer.

Du kan se frem til et attraktivt job i et højteknologisk elektronikområde, hvor produktionen af frekvensomformere udelukkende er kundeordrestyret. Derfor er høj udnyttelse af produktionsudstyret meget vigtigt.

For at sikre, at vi hele tiden udnytter vores maskinpark så effektivt som muligt, har vi indført Danfoss Produktivitets Program (DPP), der er baseret på Lean produktionsfilosofien, som en naturlig del af vores dagligdag.

Som vedligeholder bliver du ansvarlig for udførelse af systematisk forebyggende vedlige-hold og brandslukning på vores maskinpark i Gråsten. Du vil få en spændende og udfordrende arbejdsdag med alsidige opgaver inden for fagområdet, som bl.a. består i at fejlfinde og reparere maskiner, samt opstille og afprøve nyt produktions-udstyr, PLC-styringer, rullebaner, kransystemer, robotter og fremstille mindre værktøjer i vores eget værksted.

Vi tilbyder dig gode arbejdsvilkår i et frit og selvstændigt arbejdsmiljø med frihed under ansvar, hvor der er plads til humor, og løbende efter- og videreuddannelse.

Som person er du omhyggelig, og kvalitetsbevidst, og du giver ikke op, før du har en løsning. Du har et godt kendskab til produktionsudstyr, og efteruddanner dig gerne for hele tiden at være opdateret med områdets maskinpark.


Vi forventer, at du

  • Er uddannet automatikfagtekniker
  • Kan lide at arbejde i teams
  • Er selvstændig, kreativ og initiativrig
  • Er fleksibel og har gode samarbejdsevner
  • Har en god ordenssans
  • Har alment kendskab til edb
  • Har en god fysik
  • Har kendskab til PLCer
  • Kan genkende dig selv i Danfoss værdier

Arbejdstid

Skiftehold primært hver 3 uge aften.
Af hensyn til produktionen kan det forekomme, at arbejdet ligger uden for normal arbejdstid.
Har du lyst til at blive en del af et godt kollegialt team med en uformel omgangstone i en succesrig virksomhed, så send os din ansøgning.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingerne, er du velkommen til at kontakte arbejdsleder Erik Kristensen på tlf. 29669129


Engineering Tomorrow

Vi lever i en verden med et voksende befolkningstal, stigende urbanisering og markante klimaændringer. I Danfoss udvikler vi effektive løsninger til at tage hånd om disse udfordringer. Vi skaber energieffektive løsninger, der reducerer madspild og forbedrer byernes luftkvalitet, ved at bruge digital teknologi til at gøre systemer smartere og mere forbundne - og vi udvikler nye måder at spare energi på til gavn for vores klima.


Bliv en del af Danfoss

Danfoss giver dig en unik mulighed for at udnytte dine kompetencer, få indflydelse og skabe en spændende karriere. Vi motiverer medarbejderne til at tage ansvar, gøre ekstraordinære ting og til at drive virksomheden, som var det ens egen forretning. Danfoss er en førende teknologivirksomhed, hvor du vil samarbejde med, og lære af kollegaer, der er eksperter indenfor en bred vifte af fagområder og har vidt forskellige kulturelle baggrunde. Bliv en del af Danfoss verdensklassesteam på over 27.000 ansatte i 56 lande, der Engineer Tomorrow og skaber en bedre fremtid.Please watch how Danfoss is engineering tomorrow

Kontakt
Kontaktperson
Lene Steen Wortmann
Tlf:
74883008
Adresse
Nordborgvej 81
6400 Nordborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-04-2019
Udløber:
04-06-2019
Kviknummer:
LJA-72223638
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
27-12-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
31-12-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.