5.181
5.181
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 09-09-2019

Til en selvstændig stilling hos Chr. Møller A/S i Nyborg, søger vi en vedligeholdelsesansvarlig til firmaets transportable kedelanlæg. Du vil i stor grad få mulighed for at sætte dit eget præg på arbejdsdagen og på baggrund af din viden om kedler, vil du selv skulle vurdere hvilke udbedringer og reparationer, der skal foretages.

 
 
Chr. Møller A/S i Nyborg søger en dygtig og erfaren kollega, der vil få ansvaret for vedligehold af deres transportable kedelanlæg (damp- og varmtvandskedler). Vi forestiller os, at du har en baggrund som maskinist, oliefyrsmontør eller automatikmekaniker, smed evt. med kedelpassercertifikat. Det vigtigste er dog, at du har erfaring med kedler og kan lide at reparere og forbedre dem. 
 
Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne er meget varierende og kan være inden for følgende områder:
 • Sikre, at udlejningsanlæg er driftklare ved afsendelse
 • Modtage anlæg efter udlejning, gennemgang og opgørelse af eventuelle defekter, således at opståede skader kan udbedres og faktureres tidligere lejere.
 • Løbende vedligehold og forbedringer på udlejningsanlæg 
 • Generel varemodtagelse for virksomheden, gennemgang af følgesedler samt intern opmærkning
 • Opstilling/opstart af transportable anlæg ude hos kunder (få gange i løbet af et år)
 • Klargøring af skibskedler til klasning, arbejdet udføres på Lindø Industripark
 • Forefaldende arbejde, som består i bl.a. at hjælpe kolleger på opgaver til kedelklargøring, f.eks. udskiftning og rensning af ventiler
 •  
  For at kunne udfylde rollen som vedligeholdelsesansvarlig ser vi gerne, at du har erfaring som kedelpasser eller som minimum kendskab til kedelanlæg. Det er en fordel med et grundlæggende kendskab til rør og røropbygning, og har du samtidig kendskab til el-styring, så kunne du være den helt rette til stillingen. 
   
  På det personlige plan er det vigtigt, at du har ordenssans og sætter en ære i, at anlæggene står uden fejl og mangler, når de udlejes til kunderne. Du vil få stor indflydelse på udførelsen af dine opgaver, hvilket samtidig stiller krav til dig om at kunne arbejde selvstændigt og ansvarligt.
   
  Vi tilbyder:
  En stilling i en solid virksomhed med i alt 17 ansatte. Holdånd sættes højt, fleksibilitet er givet, både fra firmaets side men også forventet fra de ansatte. Der tilbydes udover konkurrencedygtig løn, sundhedssikring og pension. 
   
  Ansøgning:
  Ansættelsesprocessen varetages af JKS, afdelingschef Tina Slothuus Hansen, og alle spørgsmål til stillingen bedes rettes hertil på tlf. 63 12 57 52 mellem kl. 8-16 eller på mail: tsl@jks.dk.
   
  Du kan søge stillingen ved linket på opslaget, ikke på mail. Ansøgninger behandles løbende og stillingen kan derfor være besat før opslaget udløber. 
   
  Om firmaet:
  CHR. MØLLER A/S 
  - er en landsdækkende og moderne dynamisk drevet virksomhed, med speciale indenfor projektering, energioptimering, salg, reparation og service af energianlæg og rørsystemer til levnedsmiddel, industrien og den offentlige sektor. Se mere på: www.chrmoeller.dk

  Kontakt
  Kontaktperson
  Thomas Schrøder Andersen
  Tlf:
  70150750
  Adresse
  Rødkløvervej 2
  6950 Ringkøbing
  Danmark
  Praktisk information
  Oprettet:
  09-09-2019
  Udløber:
  07-10-2019
  Kviknummer:
  LJA-75483020
  Jobtype:
  Fuldtid
  Arbejdsområde:
  Industri & Håndværk
  Beliggenhed og ruter
  Job fra denne arbejdsgiver
  Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
  Frist: 
  12-11-2019
  Svendborg, Fyn
  Frist: 
  08-11-2019
  Odense, Fyn
  Frist: 
  06-11-2019
  Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
  Frist: 
  21-10-2019
  Fredericia, Syd- og Sønderjylland
  Frist: 
  18-10-2019
  Fredericia, Syd- og Sønderjylland
  Frist: 
  18-10-2019
  Få en jobagent

  Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.