4.972
4.972
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Fyn
|
Odense
|
Indrykket 22-11-2018

Værkfører til vedligehold søges til Tasso A/S, Odense

Har du et teknisk stærkt fundament med et skarpt øje for optimering og vedligehold? Kan du sikre maksimale oppetider, drift og udvikling? Er du en god leder med en positiv, kvalitetsbevidst og struktureret tilgang, som ikke er bange for at få beskidte hænder? Så er det dig, vi søger til denne nyoprettede stilling som værkfører for vedligehold hos Tasso A/S i Odense.

Om jobbet  
Som værkfører hos Tasso A/S bliver du en del af et stærkt værkførerteam, som samlet sikrer den fremtidige produktion, drift og udvikling. Samtidig bliver du ansvarlig for vedligehold af maskinparken med ledelsesansvar for 3 dygtige medarbejdere.   
 
Med reference til Technical Manager Bjarne Faurbye indbefatter stillingen følgende arbejdsopgaver: 
 
  • Ledelse af medarbejdere, instruktion og udvikling af vedligehold  
  • Sikre den daglige drift samt sikre forebyggende vedligehold, drift og reparationer  
  • Udarbejdelse og forbedring af systematisk vedligeholdelsesplan   
  • Kvalitetssikring samt dokumentation, herunder logbøger  
  • Kontakt til eksterne håndværkere, leverandører mm.  
  • Skabe fremtidens set up for vedligehold   
 
Om dig 
 
Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig baggrund med en overbygning som maskinmester eller tilsvarende. Derudover kommer du med flere års erfaring fra reparation og vedligehold af industri- eller produktionsudstyr.  
 
Virksomheden opererer i sværindustrien, og der er meget fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø. Derfor ser vi gerne, at du har erfaring med dette område fra tidligere ansættelser. Erfaringsmæssigt kan der være flere indgangsvinkler til jobbet, dog ønsker vi, at du har ledelseserfaring fra en proces- eller industrivirksomhed samt erfaring inden for forebyggende vedligehold. Dit primære fokus er naturligvis at understøtte driften, så produktionen holdes i gang.   
 
Dette kræver overblik, ordenssans, struktur og evnen til at udfordre etablerede procedurer.  
 
Ligeledes forventer vi, at du har en stærk lederprofil og fremstår personligt robust.  
Din personlighed er rigtig vigtig i denne funktion. Vi ser derfor gerne, at du fremstår som en god menneskekender, og som person går forrest i arbejdet med kvalitet, sikkerhed og fremdrift. Derudover forventer vi, at du ikke er bange for at få beskidte hænder, kan træffe effektive beslutninger og samtidig efterrationaliserer disse for læring. Du er markant og kan sætte dig i respekt, men er samtidig lydhør overfor dine kompetente kolleger. Da der produceres på 3 holds skift forventer vi, at du er fleksibel og kan træde til, når der er brug for det.   
 
Vigtigst af alt er, at du er en god leder for dig selv, dine kolleger og Tasso A/S.  

Vi tilbyder  
En spændende og alsidig stilling i en virksomhed, hvor der er fokus på sikkerhed og et godt arbejdsmiljø, og hvor der sættes pris på samarbejde med mennesker, der bringer nye ideer og perspektiver ind.  
 
Du tilbydes løn efter kvalifikationer med tilhørende pensionsordning.   

Vi ser frem til at høre fra dig  
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag hurtigst muligt via Søg Stillingen nedenfor.    
 
Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.    
Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ann-Michelle Buus Trebbien på tlf. + 45 30 85 13 27 eller abt@jks.dk.  
 
Første samtale vil blive afholdt hos JKS.     
 
 
Om virksomheden  
Tasso A/S er en international fokuseret virksomhed beliggende i Odense, og er en af Europas førende producenter af strengstøbt støbejern.  
Virksomheden blev grundlagt i Odense i 1856, og producerede oprindeligt brændeovne og radiatorer. Med mere end 160 år på bagen er Tasso A/S drevet af innovation samt opmærksom på optimeringer og præcision.  
 
Virksomheden eksporterer 90 % af produkterne, og Tasso A/S er derfor en stærk international partner, der skaber værdi i mange industrier. Kunderne findes bl.a. i vindmølleindustrien, den hydrauliske industri, glasindustrien og meget andet. Med en årlig støbekapacitet på 18.000 tons er Tasso A/S derfor en af de betydelige producenter af strengstøbte støbejernsprodukter, og der samarbejdes med grossister over hele Europa. Produkterne leveres desuden til flere oversøiske markeder. 
  
Tasso A/S kvalitets-, miljø- og energiledelsessystem er certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 50001. Virksomheden prioriterer bæredygtig fremstilling og adfærd. Tasso A/S er frontløber på anvendelse af industriel IoT (Internet of Things) i støberibranchen. Virksomheden er en del af Vald. Birn A/S koncernen.  
 
Ønsker du at du vide mere om virksomheden: www.tasso.dk   
 

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-11-2018
Udløber:
20-12-2018
Kviknummer:
LJA-68128614
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Ledelse
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
03-05-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
03-05-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
03-05-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
03-05-2019
Odense, Fyn
Frist: 
03-05-2019
Odense, Fyn
Frist: 
25-04-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-04-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.