5.689
5.689
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Vogelius Human Relations

Vogelius Human Relations

|
Indrykket 19-11-2018

Unik mulighed som selvstændig- ejervirksomhed til salg

 

Har du lyst til at overtage en velkonsolideret, internetbaseret virksomhed med stabilt overskud, og har du evnerne og energien til at videreudvikle et gennemprøvet koncept? Så er her en unik mulighed for at starte eller udvide en selvstændig karriere.

Virksomheden er en godt positioneret medievirksomhed med en fast kundeportefølje i Region Syddanmark. Virksomheden tilgodeser et stigende behov blandt sine faste kunder og er en stærk lokal aktør i regionen.

Da virksomheden er 100% internetbaseret er din geografiske placering ikke afgørende. Kunderne er dog primært i Region Syddanmark.


Din profil er kendetegnet ved en stærk BtB salgsbaggrund og lyst og evne til at udnytte det potentiale, der ligger i virksomheden.

Udgangspunktet er et stabilt overskud gennem mange år samt det faktum, at driftsomkostningerne er faste og uafhængige af omsætningen. En øget salgsindsats vil derfor kunne aflæses direkte på bundlinjen.  

Den løbende drift forudsætter ikke dybere IT-kendskab, da IT-systemet er etableret, gennemprøvet og 100% vedligeholdelsesfrit. Der er fuld ekstern support på IT-systemet, ligesom nuværende ejer tilbyder en supportperiode på forretningen.


Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Søren Vogelius, Vogelius human relations, e-mail ssv@hr-vogelius.dk eller på mobil 30 52 58 80.

Kontakt
Kontaktperson
Søren Vogelius
Tlf:
30 52 58 80
Adresse
Kirkegårdsvej 47
6300 Gråsten
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-11-2018
Udløber:
30-12-2018
Kviknummer:
LJA-67999853
Jobtype:
Fuldtid
Freelance
Privat
Arbejdsområde:
Detail- og engroshandel,
Human Resources,
IT,
Kontor og administration,
Ledelse,
Marketing,
Organisation og forening,
Salg & Kommunikation,
Service,
Økonomi,
Øvrige stillinger
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.