4.930
4.930
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Gem annonce

Region Syddanmark

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 11-09-2019Regional Udvikling søger en engageret og netværksorienteret kollega, der har lyst til at videreudvikle regionens deltagelse i dansk-tyske samarbejde.

I Regional Udvikling arbejder vi med at understøtte den regionale udvikling i Region Syddanmark. Vi er organiseret i fem afdelinger: Vand og Jord, Klima og Ressourcer, Uddannelse og Mobilitet, Sundhedsinnovation og Kultur samt Sekretariat og Analyse. Du bliver placeret i Sundhedsinnovation og Kultur, hvor regionens internationale arbejde i forbindelse med regional udvikling er placeret.

Jobbet
Syddanmark har som grænseregion en særlig mulighed for at skabe udvikling gennem samarbejde med vores sydlige naboregion, Slesvig-Holsten, og stor interesse i at bidrage til gode regionale levevilkår med udsyn og samarbejde på tværs af grænsen. Derfor er det også ambitionen med den nye regionale udviklingsstrategi, Fremtidens Syddanmark 2020-23, at videreudvikle og synliggøre de udviklingspotentialer, som ligger ved landegrænsen og porten mod syd, bl.a. gennem samarbejdet inden for strategiens forskellige spor.

Et vigtigt omdrejningspunkt for det dansk-tyske samarbejde er en række samarbejder, aftaler og programmer, herunder særligt samarbejdet mellem Region Syddanmark og delstaten Slesvig-Holsten, det nuværende og det fremtidige dansk-tyske Interreg A-program samt det grænsenære samarbejde, herunder Region Sønderjylland-Schleswig samarbejdet.
 

Vi søger en udviklingskonsulent, som skal:

 • være drivkraft i udmøntningen af ambitionerne i den regionale udviklingsstrategi i forhold til det dansk-tyske samarbejde.
 • sekretariatsbetjene syddanske regionsrådspolitikere og medlemmer af diverse samarbejdsorganer, herunder Region Sønderjylland-Schleswig.
 • medvirke i forhandlingerne om fremtidens dansk-tyske Interreg-program og i arbejdet i Interreg-udvalgets formandskab.
 • koordinere og være drivkraft i strategi og årsplaner for samarbejdet mellem delstaten Slesvig-Holsten og Region Syddanmark.
 • spotte udviklingsmuligheder og facilitere tværgående udviklingsprocesser i relation til det dansk-tyske samarbejde.
 • understøtte samarbejde med en bred kreds af aktører om udvikling af nye dansk-tyske initiativer.

Vi er en arbejdsplads med en uformel omgangstone, et godt kollegialt samarbejde og et højt ambitionsniveau. Vi arbejder i og på tværs af teams, og du kommer til at indgå i et stærkt fagligt miljø. Vi stiller høje krav til fagligheden og forventer, at du løbende holder dig ajour med viden og kvalifikationer. Vi tilbyder gode muligheder for kompetenceudvikling.

Vores forventninger til dig

Den ideelle kandidat kan bl.a. fremvise følgende kompetencer:

 • Samfundsvidenskabelig eller anden relevant akademisk uddannelse.
 • Stærke kommunikationsevner skriftligt og mundtlig på dansk og gode sprogkundskaber på tysk.
 • Forståelse for og solid erfaring med at tilrettelægge og drive strategiske processer og komplekse samarbejdsinitiativer i en politisk kontekst, gerne i en dansk-tysk kontekst.
 • Personlig gennemslagskraft og evne til at navigere i et komplekst aktørfelt med mange interesser på spil.
 • Interesse for og gerne kendskab til regionalt dansk-tysk samarbejde og Interreg.

Stillingen ønskes besat snarest muligt. Dagligt arbejdssted vil være Regionshuset, Damhaven 12 i Vejle. Der forventes en del mødeaktivitet udenfor Regionshuset.

Yderligere oplysninger om Region Syddanmark kan du finde på www.regionsyddanmark.dk.

Har du spørgsmål til stillingsopslaget, er du meget velkommen til at kontakte chefkonsulent Kasper Westh på 7663 1456 eller afdelingschef Dorthe Kusk, tlf. 2920 1801.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er søndag 29. september 2019. Vi forventer at holde samtaler i uge 43.

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Regionshuset i Vejle huser Region Syddanmarks administration. Vi er ca. 700 engagerede og kompetente medarbejdere, som understøtter drift og udvikling inden for sundheds-, psykiatri- og socialområdet samt regional udvikling. Vores opgaver spænder vidt - lige fra planlægning, tværsektorielt samarbejde, analyser, strategier og økonomi til IT, HR, kommunikation og service. Medarbejdernes faglige udvikling er et vigtigt omdrejningspunkt i Regionshuset for konstant at kunne højne servicen til regionens borgere.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Praktisk information
Oprettet:
11-09-2019
Udløber:
29-09-2019
Kviknummer:
LJA-75535079
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Offentlig
Beliggenhed og ruter
Gem annonce
Job fra denne arbejdsgiver
Odense, Fyn
Frist: 
06-10-2019
Odense, Fyn
Frist: 
04-10-2019
Odense¤Kolding, Fyn¤Syd- og Sønderjylland
Frist: 
04-10-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-09-2019
Sønderborg¤Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-09-2019
Sønderborg¤Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
22-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
23-09-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.