42.416
42.416
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
erwin andersen a/s

erwin andersen a/s

|
Fyn
|
Middelfart
|
Indrykket 06-06-2017

To stærke salgsprofiler

Jobbet:

Med udgangspunkt fra eget hjemmekontor søges to sælgere én til Sjælland og én til Fyn/Syddanmark begge med reference til salgsdirektøren i Østjylland. Du skal i tæt samarbejde med et kompetent og teknisk stærkt bagland fastholde og udvikle markedet af intelligente produktapplikationer til entreprenørbranchen. Produkterne optimerer næsten revolutionerer driften og indtjeningen hos dine kunder, som igen har stor indflydelse på hele Danmarks infrastruktur og vores fælles nationaløkonomi.

Dine kunder spænder fra den helt store landsdækkende entreprenør med stor organisation til den lokale, mindre entreprenør. Du mestrer at skabe gode langvarige relationer. Derudover skal du kunne kommunikere på alle niveauer, lige fra CFO på hovedkontoret i storbyen til den selvstændige entreprenør, som selv sidder på entreprenørmaskinen i provinsen.

Du forstår at motivere dig selv og med afsæt i en skarp forretningsforståelse og en solid salgsværktøjskasse, mestrer du spændet lige fra canvas til nye kunder til tillidsfuld forretningsudvikling med eksisterende kunder. Du forstår at prioritere din egen tid effektivt og optimalt og udarbejder løbende målrettede salgs- og indsatsstrategier for din kunde samt emneplatforme. Du er én af de få, som både evner den hårde salgsforhandling, hvor du lukker ordren, og samtidig skal du kunne fungere som den varme og inspirerende rolle som vært ved et kundearrangement.

Kvalifikationer:

Du har en god teknisk indsigt, og du motiveres af salget og de udfordringer, man møder, når man sælger tekniske produkter. Vigtigst er, at det værdiskabende salg og forretningsudvikling er elemeter, der driver dig. Du er ikke den, der beskriver produkter, men sælgeren der synliggør værdien af intelligente løsninger både målt på økonomiske facts og de mere bløde værdier.

Din personlighed og dit vindende væsen er derfor meget afgørende, hvis du skal lykkes i denne stilling. Du er en begavet, dygtig købmand med en rigtig god forretningsforståelse. Du evner at opnå kundens tillid på et niveau, hvor du bliver inddraget i kundens forretningsudvikling på samme niveau som eksempelvis kundens revisor eller et bestyrelsesmedlem.

Du tilbydes:

En spændende stilling med et markedsledende produktprogram bestående af unikke, intelligente produkter og en efterspørgsel, der konstant er stigende. Du får en rolle med stor grad af frihed i et kundefokuseret og entreprenant miljø. Samtidig med at du får stor indflydelse på virksomhedens og din egen succes, kommer du også helt tæt på en beslutningsdygtig ledelse med en stor multinational koncern i ryggen, som både har musklerne og tålmodigheden til at vinde markedsandele nu og i fremtiden. Du bliver en del af en uformel kultur i en meget professionel organisation, hvor man sætter pris på gode indsatser og målrettede salgsaktiviteter samt påskønner konstruktiv, ligefrem og ærlig kommunikation. Løn- og ansættelsesvilkår bliver forhandlet individuelt.

Er du den rette kandidat til dette job, skal du maile din ansøgning og dit CV, mærket 04.06.12 til stilling@eandersen.dk. Al henvendelse behandles fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Kontakt
Kontaktperson
Berit Lund
Tlf:
64414840
Adresse
Stensgårdvej 6
5500 Middelfart
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-06-2017
Udløber:
30-06-2017
Kviknummer:
LJA-46769126
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.