42.416
42.416
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Automatic Syd

Automatic Syd

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 22-05-2017

Testmester til el-tavler

Vi er i vækst og mangler derfor DIG til at teste el-tavler

Hos Automatic Syd producerer vi individuelle løsninger, der udvikles fra bunden til at matche vores kunders ønsker og behov, men har også serieproduktion.

Vi vælger dig fordi du:
Er el-faglært og har en bred erfaring indenfor systematisk elektrisk fejlfinding af styringer. Du har et godt kendskab til PLC og hardware opsætning i specielt Siemens, men vi anvender også Rockwell, ABB og Schneider. Du behersker PCèr på et niveau der ligger en anelse højere end brugerniveau, samt har en lille portion nørdethed og interesse indenfor disse tre felter. Du har eventuelt kendskab til tavlesystemerne Cubic, Tabula, Rittal og som person er du åben og udadvendt, samt samarbejder og fungerer godt i et team. Endvidere kan du deltage i intern kundetest og med din el-baggrund og viden vil du være med til at give vores kunder en god oplevelse.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Vi kan tilbyde dig meget mere end et spændende og udfordrende job med gode muligheder for personlig udvikling, hvor du selv er med til at præge dine fremtidige arbejdsopgaver. 

Der er nemlig stor fokus på medarbejdere, trivsel og det sociale engagement i vores virksomhed. I vores fleksible og åbne arbejdsmiljø har vi et godt samspil og sparring på tværs af medarbejdere alt sammen med en frisk og uformel omgangstone. 

Vi afholder også en række spændende sociale arrangementer og ture i løbet af året. Vi har bl.a. en årlig ski- og wellnesstur til Østrig, som man godt kan vænne sig til. 

Løn forhandler vi individuelt, så den modsvarer dine kvalifikationer og vi tilbyder flekstid, daghold, pensionsordning samt sundhedsforsikring. 

Arbejdssted:
Smedevænget 4, DK-6310 Broager. 

Ansøgningsfrist:
30. juli 2017, på mail til job@automatic-syd.dk. Husk at anføre "Testmester" i emnefeltet. Samtaler afholdes løbende. 

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt! 

Interesseret?
Har du spørgsmål vedr. din fremtid hos os eller vores virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder for produktionen, Britta Knudsen på tlf. 73 44 21 22.
Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning. 

Kontakt
Kontaktperson
Britta Knudsen
Tlf:
73 44 21 22
Adresse
Smedevænget 4
6310 Broager
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-05-2017
Udløber:
30-07-2017
Kviknummer:
LJA-46471487
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Syd- og Sønderjylland
Frist: 
02-05-2018
Syd- og Sønderjylland
Frist: 
02-05-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.