5.200
5.200
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
OJ Electronics A/S

OJ Electronics A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 29-01-2018

Test- og supporttekniker

Test- og supporttekniker til produktionsteknisk afdeling

OJ Electronics søger en erfaren tekniker til Produktvedligehold, der er en mindre enhed i vores produktionstekniske afdeling. Som tekniker i Produktvedligehold får du gode muligheder for at vedligeholde og udvikle dine faglige kompetencer gennem både uddannelse og mange forskelligartede opgaver, der kan sikre, at din dagligdag bliver afvekslende og tilpas udfordrende.

Du får et godt arbejdsmiljø, hvor imødekommenhed og samarbejdsvilje spiller en stor rolle, og du kommer gennem et grundigt og meget rost introduktionsprogram for nye medarbejdere. Derved bliver du klædt overordentligt godt på til at tackle de faglige udfordringer. Vores mentorordning og vores personaleforening sikrer, at du også hurtigt lærer dine nye kolleger at kende.

Vi er i dag 3 medarbejdere, der håndterer support og konstruktionsansvar i tæt samarbejde med udviklingsafdelingen, produktionen og markedsafdelingerne. Hovedopgaven er konstruktionsansvar på frigivne produkter og herudover deltager du også i afdelingens øvrige opgaver. Afdelingen gennemfører også konstruktionsændringer på lancerede produkter ud fra kundeønsker med fokus på hardwareopgaver og i mindre grad software og mekanik.

Det skal du arbejde med:

-     Specificering, udførelse og dokumentation af hardware og evt. software ændringer

-     Behandling af produktreklamationer i samarbejde med kolleger i bl.a. markedsafdelingerne

-     Godkendelse af alternative komponenter

-     Overvågning af kvalitetsniveau på lancerede produkter og håndtering af kvalitetssager på komponenter/produkter

-     Gennemførelse af konstruktionsændringer på lancerede produkter med fokus på kostbesparelse

Det er din baggrund:

Du er en erfaren elektronikfagtekniker/elektroniktekniker eller elektronikteknolog med nogle års erfaring med hardware og evt. softwareudvikling. Du har et niveau i både dansk og engelsk, så du ubesværet kan læse teknisk dokumentation på begge sprog. Du er detaljeorienteret og god til opfølgning og du arbejder struktureret og analytisk, samtidig med at du har blik for forbedringsmuligheder i vores processer. Har du kendskab til udarbejdelse af 8D rapporter er det en fordel, ligesom erfaring med powerelektronik, displays, printudlæg og mekanik tæller på plussiden.

Vil du være en vigtig del af vores virksomhed?

Så mail din ansøgning til vores rekrutteringspartner Søren Vogelius, Vogelius human relations på ssv@hr-vogelius.dk. Mærk din ansøgning Tekniker. Har du spørgsmål, inden du mailer ansøgningen, så kontakt Head of Technical Operations, Claus Bak på telefon 20 11 75 45 eller Søren Vogelius på 30 52 58 80.

Vi holder løbende samtaler og stopper annoncering, når den rigtige kandidat er fundet.

OJ Electronics er en førende international virksomhed med markedsledende produkter til elektrisk gulvvarme og elektroniske løsninger inden for varme og ventilation (HVAC). Vi eksporterer mere end 97% af vores produkter og beskæftiger over 160 medarbejdere i vores hovedkvarter i Sønderborg samt i datterselskaber og salgskontorer i England, USA og Polen.

 

Kontakt
Kontaktperson
Søren Vogelius
Tlf:
73121314
Adresse
Stenager 13B
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-01-2018
Udløber:
28-02-2018
Kviknummer:
LJA-55246620
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Forskning og udvikling,
Industri & Håndværk,
Ingeniør og naturvidenskab,
IT,
Kontor og administration,
Øvrige stillinger
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
13-02-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.