4.929
4.929
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Syddanmark

|
Syd- og Sønderjylland
|
Kolding
|
Indrykket 25-09-2019En af Danmarks største IT-afdelinger, Regional IT i Region Syddanmark, søger en stærk test manager med gennemslagskraft og evnen til at lede testopgaven i komplekse it-projekter.

Jobbet

Som test manager hos Region Syddanmark skal du løse problemstillinger samt styrke regionens projekter ved hjælp af dine kompetencer inden for test management. Du evner at tage ansvar for udarbejdelse af teststrategier og testplaner i samarbejde med eksterne leverandører og projektledelse. Du tager det formelle ansvar for, at den planlagte test gennemføres som besluttet, både i forhold til tid og estimat. Det forventes, at du følger op, håndterer defects samt tilretter og rapporterer på fremdrift og testresultater til projektleder/styregruppe. Du kan møde en af dine eventuelle kommende kolleger Henrik og læse lidt mere om jobbet som testmanager via dette link: Mød en testmanager

Du kan lede og guide et testteam, men finder det samtidig naturligt selv at give en hånd med, hvis det kræves for at nå i mål. Du er typen, der gør en forskel i et projekt og arbejder og agerer åbent og professionelt. Samtidig er du interesseret i de formelle testprocesser og kan derfor bidrage aktivt til at få opbygget og vedligeholdt regionens testmodel og tilhørende processer.

Som test manager kan du også blive involveret i arbejde knyttet til anskaffelsesfasen. Her vil dit arbejde bestå i udarbejdelse af prøvebilag i udbudsmaterialet, herunder identifikation af hvilke testtyper, der skal gennemføres. Testmanager bidrager tillige med kvalitetssikring af det øvrige udbudsmateriale.

Testmanageren forventes at reagerer proaktivt, og velfunderet i sin udførsel af funktionen. Du skal kunne indgå i en argumenteret og balanceret dialog med projektledelsen, der bringer værdi til projektet, så de bedste løsninger opnås, og bringer projektet fremad og i mål til tiden. Testmanageren er kommunikativ stærk, og formår at formidle budskabet på flere måder. Testmanageren dokumenterer sine beslutninger og planer, så det er tydeligt på hvilket grundlag projektet er funderet.

Da Region Syddanmark er en stor virksomhed og flere projekter derfor er meget omfangsrige, må du forvente at skulle arbejde langsigtet med flere af dine projekter. Du kan forvente også at skulle bidrage til mindre komplekse projekter samt til mange andre varierede opgaver, så din hverdag vil være foranderlig.

Kvalifikationer

 • Konkret og praktisk erfaring i rollen som test koordinator eller test manager
 • Erfaring med testplanlægning (teststrategi/plan, estimering, metrikker, risiko, testdesign)
 • Erfaring med defect håndtering
 • Erfaring med tids- og ressourceallokering samt testopfølgning og rapportering
 • Evnen til at opbygge, lede og støtte testteams
 • Erfaring med et eller flere testværktøjer
 • Evnen til at kommunikere på alle niveauer i en stor organisation
 • Uddannelse eller kurser inden for Test Management gerne ISTQB certificerede kurser

Derudover forventer vi, at du:

 • har analytisk sans
 • har veludviklet evne til at planlægge det gode testforløb
 • har gennemslagskraft, der gør, at test er en prioriteret del af de projekter, hvor du deltager
 • bevarer overblikket men samtidig har sans for detaljen
 • arbejder selvstændigt, effektivt, struktureret og målrettet

Som person er du udadvendt og bliver motiveret af udfordringer. Du har en god situationsfornemmelse og formidler dine meninger og input konstruktivt. Din positive tilgang og din handlekraft gør, at du opleves som proaktiv og professionel, hvilket betyder, at projekterne står stærkt med dig på holdet. Du skal have et veludviklet overblik og kunne koordinere, hvornår testindsatsen skal forekomme i de forskellige projekter.

Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?

Region Syddanmark er med sine mere end 25.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet, administrative enheder samt regional udvikling.

Regional IT er den centrale IT-drift organisation i Region Syddanmark, og tæller i alt ca. 240 medarbejdere. Dertil kommer yderligere ca. 300 IT-medarbejdere, der er ansat på sygehusene.

Vi tilbyder et varierende og udfordrende job inden for en sektor, hvor den nyeste teknologi tages i brug til gavn for borgerne og patienterne.

Vi bestræber os på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere.

Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver.

Du bliver en del af afdelingen for Projekter og Test, som består af ca. 35 medarbejdere. I afdelingen sætter vi stor pris på sparring og videndeling, så vi hele tiden forbedrer os. Vi har en uformel tone der arbejdes hårdt og professionelt, men humor er også en væsentlig del af vores hverdag. Vi har desuden fokus på både faglig og personlig uddannelse, så du må forvente at udvikle dig sammen med afdelingen.

Arbejdsstedet er i Kolding på Kolding sygehus ved vores nye datacenter.

Din ansøgning

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 13.10.2019

Vi forventer at afholde 1. samtale 17.10 2019 og evt. 2. samtale vil finde sted 23.10 2019. Du vil evt. blive bedt om at udfylde tests mellem de to samtaler.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Funktionschef Mette Herting på 29201173

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst

Regionshuset i Vejle huser Region Syddanmarks administration. Vi er ca. 700 engagerede og kompetente medarbejdere, som understøtter drift og udvikling inden for sundheds-, psykiatri- og socialområdet samt regional udvikling. Vores opgaver spænder vidt - lige fra planlægning, tværsektorielt samarbejde, analyser, strategier og økonomi til IT, HR, kommunikation og service. Medarbejdernes faglige udvikling er et vigtigt omdrejningspunkt i Regionshuset for konstant at kunne højne servicen til regionens borgere.

Kontakt
Kontaktperson
Jerry Fogh
Tlf:
76 63 10 00
Adresse
Damhaven 12
7100 Vejle
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-09-2019
Udløber:
13-10-2019
Kviknummer:
LJA-75918038
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT,
Ledelse
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg¤Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-10-2019
Odense, Fyn
Frist: 
23-10-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.