5.190
5.190
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Meldgaard

Meldgaard

|
Syd- og Sønderjylland
|
Kolding
|
Indrykket 29-01-2018

Teknisk orienteret produktionsmedarbejder

Har du en baggrund som smed, montør, mekaniker eller lignende, så er det måske dig vi søger 
Meldgaard Recycling er verdensførende indenfor slagge sortering, og vi har fokus på udvikling indenfor området. Vi arbejder inden for et nicheområde, som vi er allerbedst til, nemlig genbrug og sortering af restprodukter. Et selskab som er med til at sætte Meldgaard og Danmark på verdenskortet.

Vi har opbygget en knowhow og teknologi, som gør, at vi er markedsledende inden for sortering af slagger fra kraftvarmeværkerne. Denne proces har udlandet også fået øjnene op for, og Meldgaard har i dag anlæg flere steder i verden, bl.a. har vi 3 anlæg kørende i USA.

Jobbet
Til vores fabrik på Eltangvej i Kolding søger vi en teknisk orienteret produktionsmedarbejder til fast dagarbejde. Fabrikken er ny opført, så du er med til at præge og have indflydelse på din hverdag. Du vil blive del af et lille team, der arbejder med maskiner som oparbejder metaller.
Din arbejdsdag vil bestå af produktionsoptimering, vedligehold og service. Dette i relation til produktionen samt fabrikken.

Om dig
Du har en baggrund som smed, montør, tekniker eller lignende. Teknik har din interesse, og du har stor flair herfor.
Du er resultatorienteret, tager ansvar og ser en stor ære i, at maskinerne og produktionen kører optimalt. Du er god til at finde praktiske løsninger på de udfordringer der opstår, har et godt overblik og trives med travlhed. Du har det godt med nøjagtighed og er omhyggelig med dine rutiner. Du kan kommunikere på engelsk, tysk er en fordel

Endvidere forventer vi at du:
• Er fleksibel
• Har godt humør
• Er en teamplayer
• Ikke er bange for at blive beskidt
• Kan arbejde selvstændigt

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 45 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fabrikschef Lars Kristiansen på
tlf. 20 33 72 39 eller send din ansøgning via linket senest den 25. februar 2018. Tiltrædelse snarest muligt. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Kontakt
Kontaktperson
Lars Kristiansen
Tlf:
20 33 72 39
Adresse
Eltangvej 140
6051 Almind
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-01-2018
Udløber:
25-02-2018
Kviknummer:
LJA-55459609
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Transport og logistik
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
17-03-2019
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-02-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.