5.509
5.509
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Vejle
|
Indrykket 21-06-2018Har du teknisk indsigt og lyst til at være en af konstruktørerne bag Ajos fleksible skur-, modul- og pavillonløsninger? Brænder du for at levere kundetilpassede løsninger og har du fokus på både kundens kort- og langsigtede behov, samt økonomien? Så er det måske dig, vi søger som vores nye tekniske designer til hovedkontoret i Vejle.


Som teknisk designer bliver du en vigtig del af holdet bag projekterne i afdelingerne skur-, modul- og pavillon. Du får ansvaret for at udarbejde tilbud på kundespecifikke totalløsninger inden for skur-, modul- og pavilloner samt ansvaret for selve tegningsarbejdet. Du refererer til afdelingschefen og har derudover et dagligt og tæt samarbejde med et velfungerende og engageret team, der består af projektledere, projektkoordinatorer og en øvrig teknisk tegner. Herudover vil der naturligt være et samarbejde og samspil med den øvrige organisation, når du tegner og konstruerer projekter for Ajos private og offentlige kunder. Du vil deltage i kundemøder når der er behov for yderligere sparring med kunden og du får en vigtig funktion i at vurdere de enkelte opgaver. Du vil derfor både have direkte kundekontakt og være intern sparringspartner.  

 

Opgaver, der hører til stillingen  

  • Indhentning af oplysninger til brug for tegningsarbejde og tilbudsgivning  
  • Tegning og udvikling af projekter i Revit 
  • Rådgivning og sparring omkring optimale kundeløsninger   
  • Mersalg og løbende kundekontakt, inkl. kundemøder
  • Ajourføring af data i SuperOffice 

 

Hvem er du?  

Vi forestiller os, at er uddannet bygningskonstruktør, teknisk tegner/assistent eller tilsvarende. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er vigtigt, at du har en solid teknisk forståelse og indsigt i det håndværksmæssige. Som person har du et stort drive, og du bevarer overblikket i pressede situationer. Du har en positiv indstilling og gode kommunikative evner, både skriftligt og mundtligt i forhold til alle involverede interessenter. Det er desuden en fordel, hvis du både behersker engelsk og dansk på forhandlingsniveau i skrift og tale. Endvidere anvender du Revit på superbruger niveau.   

 

Vi tilbyder 

Et spændende miljø i en virksomhed, der er organiseret i en matrix-organisation og ejet af MT Højgaard. Vi har et godt arbejdsmiljø og en selvstændig hverdag, hvor travlhed, struktur og kundens bedste driver os frem. Alle medarbejdere i Ajos stræber efter at være samarbejdsvillige, kundeorienterede, ansvarsbevidste og loyale - over for både hinanden og kunderne. Vi tilbyder dig muligheden for at tilrettelægge egen hverdag, frihed under ansvar og en lønpakke, der afspejler dine kvalifikationer. Derudover tilbydes et 8 mdr. onboarding forløb som en del af ansættelsen.   

 

Ansøgning 

JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via søg stillingen.  

Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Henriette Nørgaard på telefon + 45 3085 1309. Grundet ferie i uge 28-30 kan der være uger, hvor dialog vedr. stillingen henvises til anden kollega eller samtaler afholdes på Fyn.  

 

Om Ajos a/s 

Ajos a/s er en landsdækkende virksomhed, som hver dag året rundt arbejder med materieludlejning, udlejning af pavilloner og byggestrøm, byggepladsindretning, service og logistik. Ajos blev etableret i 1983, da A. Jespersen og Søn begyndte at beskæftige sig med materieludlejning til eksterne kunder. Ajos er en forkortelse for navnet på entreprenørvirksomheden A. Jespersen og Søn (1903-1991). I 2005 blev alle MT Højgaards materielaktiviteter samlet under navnet Ajos, og i 2008 blev Ajos etableret som et selvstændigt aktieselskab, der er 100 % ejet af MT Højgaard a/s. Læs mere på: www.ajos.dk

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-06-2018
Udløber:
19-07-2018
Kviknummer:
LJA-62583205
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Ingeniør og naturvidenskab
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
14-03-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
13-03-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-03-2019
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
11-03-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
11-03-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-02-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
05-03-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
05-03-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.