4.799
4.799
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Arkil Holding A/S

Arkil Holding A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 23-02-2018Kan du samle trådene ved projektarbejder
Som teknisk assistent i Arkils anlægsafdeling i Sønderborg jonglerer du med boldene fra ledelsen på vores mange spændende anlægsprojekter og sørger for, at de lander rigtigt. Du får rig mulighed for indflydelse og kan i høj grad sætte dit aftryk og forme stillingen.

Sæt dit tydelige aftryk
Du tilknyttes vores anlægsafdeling i Sønderborg, som primært udfører opgaver for de sønderjyske kommuner og forsyningsselskaber. Projekterne spænder vidt lige fra mindre ad hoc opgaver til større projekter indenfor anlægsopgaver. Vi laver byrumsudvikling samt traditionel anlægning af veje, kloakker og forsyningsledninger.
 
Du får en vigtig rolle i afdelingen som administrativ blæksprutte, der bl.a. klargør tilbudsmateriale og igangsætter papirgange ved opstart af nye opgaver og projekter. Herudover indhenter du tilbud ved leverandører, arbejder med arbejdsmiljø og kvalitetssikring, yder support af teknisk karakter samt løser diverse ad hoc opgaver for afdelingslederen og projektledelsen.

Bidrag til et stærkt team
Du bliver en del af et af Danmarks største entreprenørfirmaer og får udgangspunkt fra afdelingens kontor i Sønderborg. Vi oplever en stadig stigende vækst og mangler derfor dig på holdet til at hjælpe med at løfte opgaverne.
 
Vi har højt til loftet i afdelingen og en flad organisationsstruktur, hvilket medfører, at der er kort fra tanke til handling, og vi sparrer flittigt med hinanden i dagligdagen. Som ny medarbejder får du god introduktion og oplæring, løn fastsat efter dine kvalifikationer samt sundhedsforsikring og god pensionsordning.

Din adgangsbillet til jobbet
Du er service-minded og vil gerne have en alsidig hverdag, hvor du hjælper projektledere med at samle trådene ift. tilbudsprocesser, projektudførelse og praktiske opgaver af teknisk karakter. Du er for eksempel teknisk assistent, byggetekniker eller har en baggrund som kontorassistent med teknisk indsigt. Erfaring fra en lignende stilling vil være en fordel, men det er ikke et krav. 

Nysgerrig efter at høre mere?
Så er du velkommen til at kontakte Divisionsdirektør Torben S. Andersen på tlf. 74 48 80 00.

Dit næste skridt
Send os straks din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer ved at klikke nedenfor på knappen "Send ansøgning".
 
Ansøgninger vurderes løbende, og annoncen slettes, når jobbet er besat.

 
Arkil er en entreprenørvirksomhed med cirka 1.800 ansatte, afdelinger i alle dele af Danmark og aktiviteter i ind- og udland. Vi arbejder målrettet på at levere kvalitet til tiden og sikre de ansatte et godt og sikkert arbejdsmiljø. Vi bidrager aktivt til det samfund, vi er en del af blandt andet gennem uddannelse af elever, og skaber vækst og velfærd ved at bygge og vedligeholde broer, veje, tunneler, cykelstier og andet infrastruktur, der binder land og byer sammen. Vi holder også veje og grønne områder rene og ryddelige, renser forurenet jord og er med helt fremme i fortroppen, når nye bydele og bygninger skal bygges og fremtidssikres med forsynings- og energisystemer, der gør Danmark mere grøn og klimarobust. Selskabet er noteret på Nasdaq København og har en omsætning på cirka 3 milliarder kroner. Læs mere på arkil.dk, Facebook og LinkedIn.

Kontakt
Kontaktperson
Jørgen Slothuus Rikke Mechlenborg Feddersen Nørulf
Tlf:
23 74 33 12 / 40 40
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-02-2018
Udløber:
23-03-2018
Kviknummer:
LJA-56694069
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Ingeniør og naturvidenskab
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
02-01-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.