4.718
4.718
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
OJ Electronics A/S

OJ Electronics A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 14-12-2018

Supply Chain

SUPPLY CHAIN – MED FOKUS PÅ OPTIMERING

Customer Service består i dag af 6 medarbejdere, der håndterer alle kommercielle henvendelser fra kunder, produktionsplanlægning, indkøbsdisponering, demand forecasting samt logistik-setup. Vi søger en ny kollega med fokus på optimering. Er du måske nyuddannet inden for området og tænker, at løbende driftsopgaver kan give dig den bedste og nødvendige indsigt til at drive procesforbedringer og optimeringer? Så læs videre!

Dine opgaver

For at give dig det bedste afsæt til at kunne drive optimeringer og forbedringer, vil du deltage i driften – i hvert fald i starten, ligesom det vil være en del af din oplæring i, at du kommer til at prøve kræfter med afdelingens forskellige

driftsområder: salgsordrehåndtering, produktionsplanlægning, indkøbsdisponering samt supply chain styring (demand forecasting). Det er perfekt, hvis du har en særlig interesse for demand forecasting og/eller produktionsplanlægning.

Du vil få fokus på at lede eller deltage i udvikling og forbedring af informations?owet med kunder og leverandører, ligesom en stor del af din opgave til være forbedring af varedisponering i vores ERP-system (AX2012) med optimering og øget automatisering som mål.

Herudover skal du have løbende fokus på udvikling og forbedring af processer, der kan optimere samarbejdet med kunder, sælgere, produktchefer og leverandører.

Om dine kompetencer

Vi forestiller os, at du har en relevant (professions) bachelor eller tilsvarende. Du behøver ikke have erfaring, men har du det, så meget gerne fra en elektronikproducerende virksomhed. Du kender til AX2012, er god til tal (herunder Excel) og til at forstå og beskrive logiske sammenhænge. Du lægger naturligt vægt på at dokumentere dit arbejde. Det er nødvendigt, at du er super stærk i engelsk, både i tale og på skrift.

Som person er du selvstændig, besidder en god portion gennemslagskraft, er initiativrig og arbejder struktureret og analytisk med tingene. For at kunne få succes i jobbet, er det nødvendigt, at du er forandrings-minded og brænder for at arbejde med løbende forbedringer og optimeringer.

Det du får

Du får gode muligheder for at vedligeholde og udvikle dine faglige kompetencer gennem både uddannelse og mange forskelligartede opgaver, der kan sikre, at din dagligdag bliver afvekslende og udfordrende. Du får et godt arbejdsmiljø, hvor imødekommenhed og samarbejdsvilje spiller en stor rolle, og du kommer gennem et grundigt og meget rost introduktionsprogram og mentorordning for nye medarbejdere.

Sådan søger du

Du er velkommen til at kontakte Customer Service Manager Peter Christensen på pch@oj.dk eller på mobil 61 14 91 26 for yderligere oplysninger om stillingen. Din ansøgning mailes hr@oj.dk, mrk. ”customer service”. Vi afholder løbende samtaler og annoncering stoppes, når vi har den rigtige kandidat.

OJ Electronics er en førende international virksomhed med markedsledende produkter til elektrisk gulvvarme og elektroniske løsninger inden for varme og ventilation (HVAC). Vi eksporterer mere end 97% af vores produkter og beskæftiger over 160 medarbejdere i vores hovedkvarter i Sønderborg samt i datterselskaber og salgskontorer i England, USA og Polen.

Kontakt
Kontaktperson
Barbara Skovbo Lott
Tlf:
73 12 13 31
Adresse
Stenager 13B
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-12-2018
Udløber:
11-01-2019
Kviknummer:
LJA-68857005
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Detail- og engroshandel,
IT,
Kontor og administration,
Marketing,
Salg & Kommunikation,
Service,
Transport og logistik
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.