4.731
4.731
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 30-04-2019Vi søger for Damm Cellular Systems A/S en SQE/Strategisk Indkøber. Det er en nyoprettet stilling med mulighed for at sætte sit eget fingeraftryk. 
 
Stillingen 
Virksomhedens produktion er kendt for fleksibilitet, kvalitet og et højt serviceniveau, som du skal være med til at fremtidssikre og udbygge med dine kompetencer indenfor kvalitetsstyring. 
 
Din overordnede opgave bliver at være ansvarlig for det daglige kvalitetsarbejde i Operations, herunder vedligeholdelse og opdatering af kvalitetsinstruktioner. Prisforhandlinger og indgåelse af indkøbs- og samarbejdsaftaler, samt kvalitets- og adgangskontrol af både mekaniske, elektromekaniske og elektroniske komponenter hører ligeledes med til dit primære ansvarsområde.  
 
Det bliver dig, der skal sikre den rettidige levering og kvalitet af hard-to-get EOL og OBS komponenter, hvilket fordrer både teknisk og kommerciel forståelse. I tæt samarbejde med leverandørerne vil du foreslå forebyggende handlinger og stå i spidsen for implementeringen af disse. 
 
Du vil samtidig få et tæt samarbejde med R&D i udviklingsprojekterne med kvalitet, nytænkning og optimering for øje. Du vil opleve et team bestående af dygtige og loyale kollegaer omkring dig, som har stor andel i opnåelsen af virksomhedens resultater. 
 
Du vil referere til produktionschefen. 
 
Hvad forventer vi af dig? 
Du sidder i dag i en lignende stilling eller har erfaring fra et lignende job i en elektronikvirksomhed, og du er samtidig en forhandlingsvant strategisk indkøber der har styr på processerne. 
 
Du er uddannet elektronikingeniør, -tekniker eller mekaniker, eller har en anden tilsvarende teknisk baggrund indenfor elektronik, evt. suppleret med en HD i Supply Chain. 
 
Vi forventer minimum 5 års erfaring med strategisk indkøb og derudover erfaring med udvikling, test og/eller produktion af elektronik. 
 
Du formår at holde hovedet koldt og prioritere dine aktiviteter og opgaver der kører sideløbende med hinanden i en til tider hektisk dagligdag. Det falder dig naturligt at omgås og samarbejde med forskellige nationaliteter. 
 
Til dine kvalifikationer og egenskaber hører derudover: 
  • Flere års erfaring med kvalitetsstyring internt og i fm. leverandører (ISO 9001)  
  • At du af natur er meget kvalitetsbevidst og vedholdende 
  • At du er struktureret og detaljeorienteret 
  • En kombination af et både teknisk og kommercielt mindset 
  • At du har gode kommunikations- og samarbejdsevner  
 
Øvrige forhold 
Da virksomheden er internationalt orienteret, forventer vi at du er flydende i engelsk, både skriftlig og mundtlig.  
 
Du forventes at have bopæl indenfor rimelig køreafstand til virksomheden.  
 
Vi tilbyder et udviklende og spændende job, hvor du i høj grad kan bevise dit værd og dine evner, og hvor du får muligheder for at bidrage til videreudviklingen af organisationen.  
Du vil blive en del af et engageret hold og får muligheden for at være med til at præge udviklingen i en ambitiøs og moderne virksomhed, med en flad organisationsstruktur og en uformel omgangstone. 
 
Du vil møde dedikerede og hjælpsomme kollegaer og en kultur, hvor der bliver taget hånd om dig. 
 
DAMM Cellular Systems 
DAMM is a world-leading provider of scalable, flexible and user-friendly digital radio infrastructure systems to industrial, commercial and public safety customers. Built for the future of critical communications, the DAMM Multi-Tech Platform enables voice and data communication across technologies, including TETRA, TEDS, DMR and Analog in one single system. With over 30 years of experience in critical radio and broadband communication, we take the lead through superior engineering and a constant focus on customer needs and reduced complexity. To find out more about DAMM or any aspect of our solutions or services, visit www.dammcellular.com or follow on LinkedIn. 
 
Ansøgning  
Er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning med CV samt relevante bilag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. 
 
Har du spørgsmål til ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Heidi Schmidt Degermann, JKS A/S på tlf. + 45 61630776.  
Har du faglige spørgsmål til jobindholdet, er du velkommen til at kontakte Morten Elkjær Christensen, Head of Operations, Damm Cellular Systems A/S på tlf. + 45 51561644 

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-04-2019
Udløber:
28-05-2019
Kviknummer:
LJA-72926301
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ingeniør og naturvidenskab
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa¤Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
17-09-2019
Odense, Fyn
Frist: 
12-09-2019
Odense, Fyn
Frist: 
12-09-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-09-2019
Odense, Fyn
Frist: 
09-09-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-09-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.