4.972
4.972
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 20-11-2018Sydbank en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Har du lyst til en karriere i et spændende markedsområde, hvor du kan gøre en stor forskel, har du her muligheden for at søge et job med rigtig gode udviklingsmuligheder. Vi søger nemlig en kompetent og inspirerende stedfortræder/souschef til privatafdelingen i Aabenraa.

Som stedfortræder vil du få en vigtig rolle i afdelingen som sparringspartner for afdelingslederen og faglig coach for filialens 20 privatrådgivere og kundemedarbejdere. Du vil i høj grad være med til at præge udviklingen i afdelingen, og stillingen kan samtidig være et trin i et lederudviklingsforløb.

Sydbank i Aabenraa har allerede en stærk position i markedet, og vi arbejder målrettet med at udvikle og styrke vores kompetencer, så vi fortsat er det naturlige bankvalg i området. Afdelingen er kendetegnet ved alsidige kompetencer, handlekraft, individuel og faglig dygtig rådgivning og stort lokalt engagement.

Om afdelingen

Afdelingen i Aabenraa huser Sydbanks områdehovedkontor i Sønderjylland. Huset på Storegade rummer foruden privatafdelingen også et erhvervscenter, Private Banking-medarbejdere samt områdeledelsen for Sønderjylland. Det betyder, at du får din daglige gang i et spændende miljø med mange inspirerende og dygtige kolleger. Desuden ligger vi geografisk tæt på Sydbanks hovedsæde i Aabenraa.

Om jobbet:

Vi går ikke på kompromis med at give vores kunder en kompetent rådgivning, da vi prioriterer kundetilfredshed meget højt. Vi lægger stor vægt på arbejdsglæde i hverdagen og mulighed for personlig og faglig udvikling, så vi også kan opfylde kundens fremtidige behov. Gensidig feedback og træning er derfor en naturlig del af vores dagligdag. I tæt samarbejde med afdelingslederen skal du fokusere på at udvikle et team af 20 dygtige privatrådgivere, kunderådgivere for Lokal Erhverv samt kundemedarbejdere, der hver dag yder en engageret og kompetent rådgivning overfor en spændende kundeportefølje af privatkunder.

Vi forventer, at du:

 • Har en bankfaglig uddannelse og stærke kompetencer indenfor pension, bolig og kreditområdet
 • Agerer som en god rollemodel, der tænker vi fremfor jeg
 • Motiveres af rollen som stedfortræder i afdelingen
 • Har succes med at coache og inspirere dine samarbejdspartnere
 • Brænder for at deltage aktivt i opsøgende og profilerende aktiviteter
 • Som person går foran og er vant til at præstere på et højt niveau
 • Hurtigt kan opbygge relationer til både nye og eksisterende kunder, og at du har erfaring med, hvad der skaber den gode kundeoplevelse på kort og langt sigt

Vi tilbyder:

 • En inspirerende arbejdsdag, hvor du er en del af et velfungerende team
 • Et interessant og udadvendt job i en organisation med et højt ambitionsniveau
 • En åben og inspirerende samarbejdsform i et arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved frihed under ansvar
 • Muligheden for at videreudvikle dine ledelsesevner som stedfortræder i en velfungerende og dynamisk gruppe

Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Majbritt Friis Hansen på 74 37 30 41 / 51 80 78 27 eller privatdirektør Ole Jensen på 74 37 30 10 / 61 63 55 73.

Ansøgningsfrist 11. december

Send din ansøgning online hurtigst muligt og senest 11.december. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi glæder os til at høre fra dig.

Område Sønderjylland ...

under ledelse af områdedirektør Laurids Kudsk, omfatter områdehovedkontoret på Storegade i Aabenraa, erhvervsfilialer i Sønderborg og Tønder samt privatfilialer i Nordborg, Gråsten og Padborg.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-11-2018
Udløber:
11-12-2018
Kviknummer:
LJA-68049157
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
25-04-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
15-05-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-06-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-05-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.