4.929
4.929
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Syddanmark

|
Syd- og Sønderjylland
|
Vejle
|
Indrykket 27-09-2019Projektorganisation for Byggeri (POB) søger en specialkonsulent med samfundsfaglig baggrund på kandidatniveau og flere års erfaring fra arbejde på politisk-strategisk niveau i en offentlig organisation til varetagelse af primært 4 hovedopgaver:

 • Planlægnings- og sagsbehandlingsopgaver i relation til NytOUH-projektet Danmarks største sygehusbyggeri POB har ansvaret for udvikling og udarbejdelse af dagsordner og sager til behandling i styregruppe for projektet og/eller til behandling på det politiske niveau. Du vil i perioder bruge mere end halvdelen af din tid på strategiske opgaver i relation til NytOUH-projektet og vil skulle forvente at arbejde flere dage ugentlig på projektkontoret i Odense.
 • Controller og sagsbehandler på kvalitetsfondsprojektet i Aabenraa sammen med regnskabskyndig kollega udarbejdelse af rapporter hvert kvartal om projektets stade økonomisk, tidsmæssigt og kvalitetsmæssigt i tæt samarbejde med sygehuset og kollega i afdelingen, samt løbende strategisk opfølgning på projektet.
 • Sagsbehandler, projektleder eller opgaveansvarlig for anlægsprojekter og anlægsrammer POB er involveret i en lang række anlægsprojekter i forskelligt omfang og med ansvar for udmøntning af diverse anlægsrammer.
 • Planlægningsopgaver på psykiatriområdet understøtte afdelingschefen i hans opgave som chefrådgiver for psykiatrien i samarbejde med de andre stabsafdelinger i regionshuset og psykiatrisygehuset.

De primære faglige kvalifikationer, der efterspørges:

 • Samfundsfaglig baggrund på kandidatniveau
 • Flere års erfaringer fra arbejde med planlægningsopgaver på det politisk strategiske niveau i stat, region eller kommune og gerne erfaring med anlægsområdet og sundhedsområdet
 • Lyst til at arbejde med anlægsområdet, herunder controlling/revision af anlægsprojekter
 • Sagsbehandler og projektlederkompetencer på specialkonsulentniveau i forhold til stillingens primære hovedopgaver.

De primære personlige kompetencer, der jagtes:

 • Nogle centrale nøgleord: Meget nærværende, kan fungere som indpisker og være meget selvkørende
 • Blik for det politiske/strategiske i en sag
 • Være udfarende og opsøgende
 • Trives i en uhøjtidelig meget lidt hierarkisk organisation, hvor der er store personlige frihedsgrader, masser af humor og muligheder for at præge opgaveløsning og opgaveportefølje
 • Kan se sig selv i og lade sig motivere af afdelingens kerneopgave at levere bedst mulig byggeri til aftalt tid, økonomi og kvalitet, der understøtter borgernes sundhed
 • Er ambitiøs i din opgaveløsning men kan også være i at opgaver tager den tid der er til dem og ikke altid kan afleveres til et 12-tal
 • Du lever efter mottoet: Deadlines er til for at holdes men deadlines er også til forhandling
 • Har en faglig stolthed, som du er klar til at kæmpe for - også over for chefen
 • Personlig robust, omstillingsparat, kan leve med en usikkerhed i forhold til hvad dagen bringer.

Afdelingen er en projektorganisation, der løbende tilpasses opgavernes omfang, ligesom nogle opgaver afvikles over tid i takt med at de store sygehusbyggerier færdiggøres.

Om os:

I Projektorganisation for Byggeri er vi for tiden 8 medarbejdere. Her bliver du en del af det team, der arbejder næsten udelukkende med byggerelaterede, men også opgaver på psykiatriområdet. Afdelingen består af dygtige akademikere og HKere. Du kommer til at indgå i et udfordrende og lærende samarbejde, både med dine kolleger og vore samarbejdsparter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Torben Kyed Larsen på 2920 1021.

Ansættelsesbetingelser:

Du ansættes på fuld tid med fleksibel arbejdstid. Dit arbejdssted bliver Regionshuset i Vejle 10 minutters gang fra Vejle Banegård. Du skal påregne at arbejde flere dage ugentlig udenfor regionshuset oftest på NytOUHs projektkontor i Odense.

Lønnen aftales efter overenskomsten, ligesom øvrige ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Du har mulighed for indflydelse på dine opgaver og for selv at strukturere arbejdsdagen inden for fleksible rammer.

Sådan søger du:

Send din ansøgning sammen med relevante bilag ved at bruge linket Søg nu nedenfor.


Ansøgningsfristen er fredag d. 11. oktober 2019.

Samtaler afholdes 24. oktober i tidsrummet 8-12.

Regionshuset i Vejle huser Region Syddanmarks administration. Vi er ca. 700 engagerede og kompetente medarbejdere, som understøtter drift og udvikling inden for sundheds-, psykiatri- og socialområdet samt regional udvikling. Vores opgaver spænder vidt - lige fra planlægning, tværsektorielt samarbejde, analyser, strategier og økonomi til IT, HR, kommunikation og service. Medarbejdernes faglige udvikling er et vigtigt omdrejningspunkt i Regionshuset for konstant at kunne højne servicen til regionens borgere.

Kontakt
Kontaktperson
Jerry Fogh
Tlf:
76 63 10 00
Adresse
Damhaven 12
7100 Vejle
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-09-2019
Udløber:
11-10-2019
Kviknummer:
LJA-75974123
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Offentlig
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg¤Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-10-2019
Odense, Fyn
Frist: 
23-10-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.