4.935
4.935
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Lodam Electronics A/S

Lodam Electronics A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 22-12-2017Er du skarp til softwareudvikling? Har du lyst til at arbejde med indlejrede systemer? Så har vi en ledig stilling i Lodams team af dygtige udviklere, der arbejder med elektroniske styringer til vores kunders ønsker om mere effektivitet og mindre miljøbelastning.

Hos Lodam har vi travlt med en række nye, spændende udviklingsopgaver og vi søger derfor en erfaren og dygtig softwareudvikler. Du vil få en central rolle i udviklingsafdelingen og arbejde med SW-udvikling i controllere til bl.a. HVAC og varmepumper. Vi tilbyder et meget højt fagligt udviklingsmiljø, hvor vi lægger stor vægt på uddannelse.

Dine vigtigste arbejdsopgaver
Du skal selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger specificere, designe, kode og
teste indlejret software til controller. Du vil deltage i projekterne indtil produkterne kører i løbende produktion. Som softwareudvikler skal du være med til at sætte den faglige dagsorden og indgå i teknologi- og udviklingsmæssige drøftelser.

Kvalifikationer
- Du har en uddannelse med fokus på software, f.eks. ingeniør eller datalog og gerne med viden indenfor reguleringsteknik.
- Du har god erfaring med udvikling af software til indlejrede systemer i C, herunder gerne objektorienteret udvikling og C++
- Du har sikkert kendskab til testdrevet udvikling.
- Du kan lide at arbejde agilt og med en høj grad af selvstændighed til at tilrettelægge dit arbejde
- Du formår at tage teten, når løsninger skal defineres og brydes ned 
- Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale

Som person har du en grundlæggende analytisk og struktureret tilgang til alle opgaver. Du har fingeren på pulsen og er opdateret med de nyeste teknologier. Du har fokus på kundens behov i løsningerne, og formår at formidle dine idéer og løsningsforslag til dine kolleger, så I sammen kan løse udfordringerne.

Du tilbydes
Vi tilbyder et meget højt fagligt udviklingsmiljø, hvor vi lægger stor vægt på uddannelse, så vi kan anvende den nyeste viden i udviklingen af energieffektive produkter. Du bliver en del af et stærkt udviklingsteam og du får store muligheder for at udfolde og udvikle dig - både fagligt og personligt - i et inspirerende, trygt og godt arbejdsmiljø. Lodam er kåret til Danmarks 12. bedste arbejdsplads målt af Great Place to Work Institute 

Søg stillingen nedenfor. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV snarest muligt. Indledende samtaler holdes løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Allan Jessen på 27 79 54 49 hvis du har spørgsmål. 

Lodam electronics a/s udvikler og producerer elektroniske styringer til køle-, varme- og ventilationsmarkedet, og vores løsninger understøtter vores kunders målsætninger om mere effektivitet og mindre miljøbelastning. Lodam er en velkonsolideret virksomhed med godt 100 dygtige medarbejdere. Lodam er en del af BITZER-Gruppen med mere end 3.000 ansatte fordelt over hele kloden. Du kan høre om Lodams arbejdsmiljø på job.lodam.com.
www.lodam.com

Kontakt
Kontaktperson
Anne Vibeke Madsen
Tlf:
7342 3730
Adresse
Kærvej 77
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-12-2017
Udløber:
31-01-2018
Kviknummer:
LJA-53436214
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.