5.200
5.200
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Vejle
|
Indrykket 14-05-2018

Servicerådgivere VejleSydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Matcher dette dine værdier? Og vil du arbejde i et udfordrende og hurtigt udviklende miljø, med spændende opgaver og kolleger, som drives af at give kunderne en god oplevelse, lave forretninger og have det sjovt sammen? Så har vi muligvis et job til dig.

Vi styrker løbende den personlige rådgivning af vores kunder. Det sker bl.a. ved at opruste vores online kunderådgivning, så kunderne kan få hjælp til at klare deres bankforretninger online eller telefonisk med en bankuddannet rådgiver alle ugens dage kl. 8-20.

Bank er nemlig ikke længere bare et sted, man går hen, men noget, man gør. På pc'en eller mobilen, på farten eller fra sofaen derhjemme. Vi forsøger hele tiden at imødekomme kundernes efterspørgsel, så vi kan være den bedst mulige bank.

Om afdelingen

Sydbank Direkte Service hører organisatorisk under Kunder Direkte i Sydbank, og vi har i dag tre serviceafdelinger i hhv. Aabenraa, Vejle og Slagelse, med i alt ca. 70 medarbejdere.

Vores vision er at ligge i top 3, når det gælder om at skabe kundeoplevelser gennem en hurtig, kompetent, imødekommende og løsningsorienteret adfærd, der er båret af nærvær, smil og godt humør. Vi har åbent alle ugens dage mellem kl. 8 og 20 helligdage dog undtaget, og vi arbejder under mottoet "Ingen kan alt, alle kan noget, sammen kan vi det mest utrolige". Det betyder, at det er vigtigt for os, at du som vores nye kollega sætter videndeling og teamwork højt.

Om jobbet:

 • Du kommer til at arbejde med lettere rådgivning og vejledning indenfor alt, der indgår i kundernes daglige økonomi herunder bolig, pension, lån og opsparing
 • Du bliver en del af en hverdag, hvor tempoet er højt, og hvor du vil få mange forskelligartede opgaver
 • Du vil som medarbejder i Sydbank Direkte Service være ansat under overenskomstens 7 om udvidet aftalt arbejdstid. Det betyder i praksis p.t., at du vil have ca. 10 vagter pr. måned udenfor normal arbejdstid (inkl. weekendvagter)


Vi forventer, at du:

 • Er energisk, engageret og udadvendt 
 • Har en bankfaglig uddannelse og erfaring med rådgivning
 • Har et godt fagligt fundament herunder kredit, bolig og pension
 • Har lyst til og erfaring med salg af udvalgte produkter/serviceydelser
 • Har lyst til at håndtere kunder via forskellige elektroniske medier, bl.a. telefoni, mail, netmøder og chat
 • Kan lide at holde mange bolde i luften og arbejde i et til tider hektisk miljø
 • Er initiativrig, forandringsvillig og resultatorienteret
 • Smiler i telefonen og har et positivt menneskesyn
 • Ønsker at give kunderne mere, end de forventer


Vi tilbyder:

 • Et spændende og varieret job, hvor kundevendte og værdiskabende opgaver prioriteres højt
 • En åben og inspirerende arbejdsform i et arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved frihed under ansvar, højt til loftet og plads til et godt grin


Vil du vide mere ...

om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Susanne Wulff på 74 37 58 30 eller susanne.wulff@sydbank.dk


Ansøgningsfrist 23. maj

Vi søger både internt og eksternt. Send din ansøgning online senest den 23. maj vi holder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig!


Område Kunder Direkte ...

omfatter områderne Sydbank Direkte Service, Sydbank Direkte Investering, Sydbank Direkte Medarbejder, Sydbank Direkte Rådgivning, Sydbank Direkte Ung og servicecentre i hhv. Aabenraa, Esbjerg, Slagelse og Vejle, Sydbanks Hotline samt Diba Billån i Næstved.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-05-2018
Udløber:
23-05-2018
Kviknummer:
LJA-60971349
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
10-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
08-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
08-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-02-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-01-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
03-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
23-01-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-01-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
22-01-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
20-01-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.