7.282
7.282
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Indrykket 09-10-2018

Servicemedarbejdere til Sydbank Direkte Service i Aabenraa, Vejle og SlagelseSydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Matcher dette dine værdier? Og vil du arbejde i et udfordrende og hurtigt udviklende miljø, med spændende opgaver og kolleger, som drives af at give kunderne en god oplevelse, overholde regler og have det sjovt sammen? Så har vi muligvis et job til dig.

Om afdelingen

Sydbank Direkte Service hører organisatorisk under område Kunder Direkte. Vi har i dag tre Sydbank Direkte Service-centre, placeret i hhv. Aabenraa, Vejle og Slagelse. Der er p.t. ansat i alt 75 medarbejdere i afdelingerne.

Visionen for Sydbank Direkte er at ligge i top 3 i kundeoplevelser gennem en hurtig, kompetent, imødekommende og løsningsorienteret adfærd, der er båret af nærvær, smil og godt humør. Vi arbejder under mottoet "Ingen kan alt, alle kan noget, sammen kan vi det mest utrolige". Det betyder, at det er vigtigt for os, at du som vores nye kollega sætter videndeling og teamwork højt.

Om jobbet:

Du kommer til at arbejde med den nye persondataforordning og de gældende hvidvaskregler. Du får et job, hvor formålet er at sikre, at kunder, der har tilhør i Sydbank Direkte, er korrekt legitimeret, og du skal være med til at sørge for, at der løbende ajourføres formål/omfang på kunderne. Der vil være en del telefonisk kontakt med vores kunder, så smil i stemmen og lysten til at skabe gode kundeoplevelser er nøglen til succes i jobbet.

For at du bliver klædt godt på til opgaven, vil du naturligvis modtage uddannelse efter behov og være i tæt samarbejde med andre videnspersoner bredt i banken. Du vil indgå i et team på i alt ca. 6 kolleger, som alle har samme opgave og formål som dig.

Et job med fleksibilitet

Din geografiske placering er efter aftale med dig i et af de tre Direkte Service-centre på hovedsædet i Aabenraa, i Vejle eller i Slagelse. Har du et ønske om fleksibel arbejdstid eller deltid, går vi meget gerne i dialog om dette.

Som medarbejder skal du:

  • Kunne lide at tale med mange kunder via telefon og være god til at kommunikere
  • Sikre, at forretningsgangen bliver overholdt, og at du udfører opgaver med høj kvalitet
  • Være en sparringspartner til de andre i teamet
  • Holde dig løbende ajour på hvidvask og persondataforordningen
  • Have en bankfaglig uddannelse, viden og erfaring, der passer til håndtering af jobbet
  • Være fleksibel og forandringsparat
  • Alt i alt skabe gode kundeoplevelser omkring opgaven med at sikre kvalitet i håndtering af den nye persondataforordning og de gældende hvidvaskregler

Vi tilbyder:

  • En spændende hverdag i en ny funktion, som du selv kan være med til at præge i et forretningsområde i rivende udvikling. Skulle du på sigt have lyst til at prøve andre udfordringer, går vi meget gerne i dialog med dig om dette, og mulighederne er mange
  • Et job, hvor du vil have mulighed for at tilrettelægge din arbejdstid, som det passer til dine behov og ønsker.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål til jobbet, og hvad det indebærer, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Joan Mai på 74 37 42 01 eller gruppeleder Lise K. Lorenzen på 74 37 41 82.

Ansøg hurtigst muligt

Send din ansøgning online senest den 23. oktober. Vi holder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig.

Husk at gøre opmærksom på dit ønske til geografisk placering i din ansøgning.

Område Kunder Direkte ...

omfatter områderne Sydbank Direkte Service, Sydbank Direkte Investering, Sydbank Direkte Medarbejder, Sydbank Direkte Rådgivning, Sydbank Direkte Ung og servicecentre i hhv. Aabenraa, Esbjerg, Slagelse og Vejle, Sydbank Hotline samt Diba Billån i Næstved.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-10-2018
Udløber:
23-10-2018
Kviknummer:
LJA-66432374
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-06-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-06-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
18-06-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
20-06-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.