5.190
5.190
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Kolding
|
Indrykket 31-01-2018

Senior Erhvervsrådgiver KoldingSydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Lyder det som en bank, du har lyst til at være en del af? Og brænder du for at rådgive og servicere erhvervskunder? Så er du måske vores nye kollega i erhvervscentret i Kolding.

Vi søger en Seniorerhvervsrådgiver, der skal være med til at fastholde og yderligere styrke Sydbanks markante markedsandel i Kolding. Du får reference til erhvervsdirektøren, og du kommer til at arbejde sammen med dygtige og ambitiøse kolleger.

Ansvar og opgaver:

Som Seniorerhvervsrådgiver får du ansvaret for din egen kundeportefølje af større erhvervskunder, som er blandt de største og mest komplekse kunder i vores markedsområde.

Du indgår i et tæt samarbejde med hele teamet i Kolding suppleret med en række specialister, som fx leasingkonsulenter, finansrådgivere, Cash Management-konsulenter, valutarådgivere og Trade Finance-konsulenter.

En del af dit fokus vil også være rettet mod opsøgende aktiviteter i relevante erhvervsnetværk, til kundearrangementer etc. Derudover er det dig, der går forrest, når der skal etableres nye kunderelationer og i forbindelse med udbygning og fastholdelse af samarbejdet med eksisterende kunder.

Vi forventer, at:

  • Din rådgivning kendetegnes ved at være kompetent, proaktiv og behovsorienteret
  • Du har en bankuddannelse, gerne suppleret med HD eller lignende, og du har med succes arbejdet med erhvervskunder i et lignende job igennem en længere årrække
  • Du er resultatorienteret, positiv og udadvendt og i stand til at opbygge stærke relationer i målgruppen
  • Din arbejdsstil er effektiv og proaktiv, og dine kunder oplever dig som en dygtig og kompetent rådgiver, der er interesseret i og vil gå langt for, at imødekomme kundens behov
  • Dygtighed og relationer skaber værdi er kernen i Sydbanks værdigrundlag, hvilket du fint kan identificere dig med

Vi tilbyder:

  • Gode arbejdsforhold
  • Et vækstorienteret arbejdsmiljø
  • Inspirerende samarbejdsmuligheder med dygtige og ambitiøse kolleger
  • Faglig og personlig udvikling i en målrettet, tilgængelig og dynamisk bank, hvor kunden altid er i centrum

Vil du vide mere...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte erhvervsdirektør Ebbe Riis Ebbesen på 23 67 66 24 eller områdedirektør Dennis Vibjerg på 51 31 44 66.

Ansøgningsfrist 19. februar

Ansøg online hurtigst muligt og senest den 19. februar. Vi behandler ansøgningerne løbende og glæder os til at høre fra dig.

Område Kolding...

under ledelse af områdedirektør Dennis Vibjerg, omfatter udover områdehovedkontoret i Kolding filialer i Fredericia, Haderslev og Vejen.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
31-01-2018
Udløber:
19-02-2018
Kviknummer:
LJA-55591690
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
18-03-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-03-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-02-2019
Odense, Fyn
Frist: 
25-02-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-02-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-06-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.