44.368
44.368
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
erwin andersen a/s

erwin andersen a/s

|
Fyn
|
Middelfart
|
Indrykket 06-06-2017

Jobbet:

Med reference til direktøren vil du få det samlede ansvar for sekretariatet, samtidig med at du skal supportere ledelsen og eksterne konsulenter. Du bliver således et vigtigt omdrejningspunkt på holdet, hvor du kommer til at følge hovedparten af dine opgaver fra vugge til grav.  Dine opgaver kan inddeles i tre hovedområder du skal:

  • Levere den administrative support til holdet
  • Fungere som sekretær og assistent for ledelsen
  • Træde ind i rollen som administrativ tovholder i salgsprocessen, hvilket også medfører en del kundekontakt.

Det er således et meget bredt og selvstændigt job, hvor dine opgaver strækker sig lige fra telefonhåndtering i forbindelse med kundehenvendelser, over dokumenthåndtering, klargøring af salgsmateriale, til sekretær- og assistentopgaver for ledelsen og de eksterne konsulenter.

Du kommer til at løse dine opgaver i en dynamisk ånd, skabt af et ungt og innovativt team, der brænder for virksomheden og dens kunder.

Kvalifikationer:

Der er ingen krav til brancheerfaring, men du er en dygtig sekretærprofil med flere års erfaring fra lignende opgaver og du har bevist, at du både kan bevare overblik og fremsyn, samtidig med at du også har styr på alle detaljerne. Og du har bevist, at du kan drive dig selv og skabe rammerne for din opgaveløsning, uden at alt er defineret i detaljen. Det er også vigtigt, at du motiveres af at være en væsentlig brik i et lille team, hvor der ikke er plads til godt nok holdninger.

Du trives således i et travlt og uformelt miljø, hvor humor samt en fri omgangstone, kombineret med professionalisme og ansvarlighed, præger hverdagen.

Din personlighed er imidlertid altafgørende. Du er godt begavet, proaktiv, engageret og så tænker du fremad at være på forkant er afgørende i dette job. Du brænder for at blive en del af et mindre team og så besidder du en god portion humor. Du er udadvendt og sympatisk i din fremtoning og du evner både at være serviceminded, samtidig med at du også kan skære igennem og sætte en dagsorden. Du er perfekt i skriftlig og mundtlig dansk, og du er ligeledes fortrolig med MS Office-pakken. Det forventes, at du er bosat centralt i forhold til Middelfart.

Du tilbydes:

En spændende stilling, hvor du bliver en vigtig brik i den daglige drift, og hvor du får et frit og selvstændigt job med en bred vifte af opgaver og en alsidig, ekstern kontaktflade. Du bliver omdrejningspunktet i et meget engageret team og du er ikke bange for at tage et ekstra træk, hvis der i perioder er behov for dette. Du lander i en velkonsolideret virksomhed, som er yderst professionel, kundefokuseret og proaktiv. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Er dette en udfordring for dig, mailes din ansøgning og dit detaljerede CV, mærket 01.05.61, til stilling@eandersen.dk. Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Kontakt
Kontaktperson
Berit Lund
Tlf:
64414840
Adresse
Stensgårdvej 6
5500 Middelfart
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-06-2017
Udløber:
30-06-2017
Kviknummer:
LJA-46769128
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.