4.782
4.782
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dangaard

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 08-11-2019Hos Dangaard efterlever vi mottoet:
"Grow with the best-or be left with the rest"

Har du en supersælger gemt I maven, og er du god til at sparke døre ind så læs videre her! Dangaard søger en handelselev, som brænder for at sælge. Kan du svare JA til nedenstående, så send din ansøgning nu, for så er det lige præcis dig vi leder efter:

  • Er du god til at skabe kontakt og langvarige relationer?
  • Har du et stort engagement og et utrætteligt drive?
  • Vil du gå planken ud for at lukke en god ordre?
  • Er du udadvendt og omstillingsparat?
  • Er du løsningsorienteret?
  • Kan du begå dig på dansk, engelsk måske tysk, spansk eller fransk?
  • Har du vinderindstilling?
  • Er du teamplayer?
  • Er du en god købmand?
  • Løser du opgaver med ærlighed og stolthed?

 

Som elev hos Dangaard

Får du mulighed for at arbejde selvstændigt i et uformelt, engageret og internationalt miljø. Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads med frihed under ansvar. En supervisor, som altid står klar til at hjælpe dig. Kontakt med en masse fantastiske mennesker både internt og eksternt, samt en afvekslende og spændende hverdag.

Dig

Du har afsluttet eller afslutter HHX senest juni 2020. Udvikling og udfordringer motiverer dig samtidig udviser du masser af ansvarsfølelse og selvstændighed, alt sammen krydret med en god portion humor. Du trives med en masse mennesker omkring dig. Dansk og engelsk i skrift og tale er et must, men kan du flere sprog så er det kun et plus. Du kan starte august 2020.

Om os

Dangaard er en af Skandinaviens største grossistvirksomheder. Vi handler med alt indenfor TV, lyd, spillekonsoller, hvidevarer, små-el produkter, tøj, personlig pleje, rengøringsmidler og meget, meget mere. Vi har kunder i hele Europa og mange forskellige opgaver at løse i dagligdagen. Vi vækster og har derfor brug for ambitiøse elever, der ønsker at gøre karriere i Dangaard. Vores relationer og høje serviceniveau er forudsætningen for vores succes. Du vil blive klædt på til at skabe relationer både internt og eksternt. Vi sørger for at give dig et solidt kendskab til vores produkter og forretningsgange, så du kan lykkedes med dine opgaver. Dangaard er en del af Fleggaard koncernen, som ud over Dangaard også driver grænsehandel, leasingselskab og en rækker andre aktiviteter.

Har du lyst til at være med på holdet og få en god start på dit arbejdsliv, så send os din ansøgning inkl. CV og karakterblade via ansøgningslinket i annoncen. Har du yderligere spørgsmål til stillingen kan du kontakte Teamleder Tina Bork på: + 45 7230 3451       

Sidste frist for ansøgning er fredag den 6. december 2019.

Se mere om os på www.dangaard.dk og www.fleggaard-holding.dk

Kontakt
Kontaktperson
Helle Berthelsen
Tlf:
72303085
Adresse
Skovbakken
6340 Kruså
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-11-2019
Udløber:
06-12-2019
Kviknummer:
LJA-77269354
Jobtype:
Elev/Lærling
Arbejdsområde:
Detail- og engroshandel
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.