5.575
5.575
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Fleggaard Leasing A/S

Fleggaard Leasing A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 18-02-2019

Salgselev i Sønderjyllands største billeasingselskab

Her er en unik mulighed for blive elev i salgsafdelingen hos Fleggaard Leasing og starte din karriere med en alsidig og lærerig elevtid. Hvis du går og drømmer om biler og om at arbejde professionelt med salg til erhvervskunder, har du nu muligheden for den perfekte start på arbejdslivet.
 
Vi lægger stor vægt på, at du får omsat din viden til praktisk erfaring, og du vil i løbet af den 2-årige elevtid hos Fleggaard Leasing stifte bekendtskab med hele salgsafdelingen i Padborg, der består af i alt fem teams:

  • Account Manager teamet, der håndterer små og mellemstore kunder
  • Key Account Manager teamet, der håndterer store kunder
  • New bizz teamet, som kører rundt i landet og opsøger nye kunder
  • Teamet for salgssupport
  • Afdelingen for flexleasing (leasing af luksusbiler, primært fra Tyskland)

Du kommer rundt i alle teams, hvilket sikrer dig en bred og yderst anvendelig uddannelse. I de enkelte afdelinger er du naturligvis hele tiden i trygge hænder hos de forskellige afdelingers kompetente fageksperter, der coacher dig og samtidig sikrer, at du får den helt rigtige oplæring indenfor deres specialområder.

 
Derudover stifter du også bekendtskab med de andre afdelinger i huset, så du får en samlet forståelse for forretningen i Fleggaard Leasing. Kort sagt kommer du til at lære en masse om finansiering, strategi, kunder og hvad de efterspørger samt god kundeservice.
 
Uddannelsen suppleres med en række skoleophold, der afrunder din uddannelse med teoretisk viden.
 
Om dig
Som salgselev er der mange forskellige opgaver, og ikke mange dage er ens. Du skal derfor være udadvendt og omstillingsparat og have en positiv tilgang til nye udfordringer. Du brænder desuden for at have dialog med kunder og yde god kundeservice og så er naturligvis en fordel, hvis du er interesseret i biler og har lyst til at lære mere herom.
 
Du bliver en vigtig brik i teamet, og det er derfor ligeledes vigtigt, at du kan tage ansvar, er løsningsorienteret og har masser af gå på mod. Du er fagligt nysgerrig og suger ny viden til dig. Det falder dig naturligt at bruge en lommeregner og at beskæftige dig med den finansielle del af arbejdet. Sidst men ikke mindst er det væsentligt, at du er en teamplayer, der værdsætter et godt samarbejde med kollegaerne, da vi løfter bedst i flok.
 
Vi tilbyder
En rigtig god start på din karriere ved at få foden indenfor i en af områdets mest spændende og største koncerner med lang og god tradition for at uddanne elever. Som elev bliver du en vigtig spiller på holdet, og vi sætter en ære i at klæde dig bedst muligt på til fremtiden, og finder de opgaver, der matcher dine kompetencer og drømme.
 
Til gengæld forventer vi, at du er klar til at yde en indsats, der matcher de krav der stilles i en stor og professionelt drevet virksomhed. Kan du genkende dig selv i ovenstående ser vi frem til at modtage din ansøgning og at lære dig nærmere at kende.
 
Sidste ansøgningsfrist er den 15.03.2019. Vi påtænker opstart pr. 1. august 2019, men med mulighed for tidligere opstart for den rette kandidat.
 
Om os
Fleggaard Leasing er i dag en væsentlig aktør på leasingmarkedet med ca. 70 ansatte og over 10.000 biler kørende på de danske veje. Det er gået stærkt, men vi har stadig ambitiøse vækstplaner for fremtiden. 
 
Se mere om os på www.fleggaard-leasing.dk

Kontakt
Kontaktperson
Gert Rindsbæk
Tlf:
+4572132008
Adresse
Industrivej 8
6330 Padborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-02-2019
Udløber:
15-03-2019
Kviknummer:
LJA-70803970
Jobtype:
Elev/Lærling
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Salg & Kommunikation
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.