5.181
5.181
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 12-09-2019

Salgsassistent


image

Vil du prøve kræfter i en international virksomhed med danske rødder, og ligger dine kompetencer inden for international ordrebehandling og -koordinering? Så søg endelig denne spændende stilling!

Vi søger for DAMM Cellular Systems en salgsassistent/ordrebehandler med international erfaring.

 

Om jobbet

DAMM er en international virksomhed og er verdensførende inden for udvikling og fremstilling af løsninger til radiokommunikation. Din opgave som salgsassistent/ordrebehandler vil overordnet blive at koordinere og være tovholder på ordreprocessen - lige fra ordremodtagelse til levering hos kunden.

Du afklarer tekniske spørgsmål med pre-sales og salg internt i DAMM og står for den daglige kontakt med partnere og kunder ang. ordrestatus, levering, certifikater, fakturering osv.

Du vil blive en del af en international arbejdsplads med dygtige og engagerede kolleger og vil få en hverdag med en god blanding af rutine og ad hoc-opgaver.

 

Derudover fortæller din nye kollega

Det brede samarbejde internt hos DAMM, som man får i stillingen som salgsassistent, indebærer, at man møder mange forskellige personligheder og kulturer. Jeg har glade, engagerede og altid hjælpsomme kollegaer, og derfor er det altid rart at komme på arbejde. Min erfaring er, at en tilgang til kollegaerne med en god portion humor og en positiv dialog gør noget godt for samarbejdet og det har vi hos DAMM!

 

Du kan også se frem til:

 • Assistere i tilbudsgivning
 • Udfærdige ordrebekræftelser
 • Diverse fakturering
 • Udstede forsendelsespapirer og certifikater
 • Opdatering af prislister
 • Og en del ad hoc-opgaver

Om dig

Som den ideelle kandidat har du en relevant baggrund med flair for teknik og med et par års erfaring fra en lignende stilling i en koordinerende og supporterende rolle i en international virksomhed. Du har en god forståelse for, og er vant til, at håndtere forskellige kulturer.

Vi forventer, at du trives med administrative opgaver, har sans for detaljen og samtidig synes, at det er spændende med et til tider hektisk tempo. Du er tryg ved at kommunikere med forskellige interessenter på alle niveauer.

Til dine kvalifikationer hører derudover

 • Flydende engelsk i skrift og tale er et krav, da det er en international virksomhed
 • Microsoft Office-pakken
 • Gerne AX kendskab
 • At du kan bevare overblikket når det går rigtig stærkt
 • Fleksibilitet

DAMM Cellular Systems

DAMM is a world-leading provider of scalable, flexible and user-friendly digital radio infrastructure systems to industrial, commercial and public safety customers. Built for the future of critical communications, the DAMM Multi-Tech Platform enables voice and data communication across technologies, including TETRA, TEDS, DMR and Analog in one single system. With over 30 years of experience in critical radio and broadband communication, we take the lead through superior engineering and a constant focus on customer needs and reduced complexity. To find out more about DAMM or any aspect of our solutions or services, visit www.dammcellular.com or follow on LinkedIn.

 

Ansøgning

JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning med CV samt relevante bilag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.

Ansættelsestidspunkt gerne snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Heidi Schmidt Degermann på tlf. +45 61 63 07 76.

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-09-2019
Udløber:
10-10-2019
Kviknummer:
LJA-75576775
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-11-2019
Svendborg, Fyn
Frist: 
08-11-2019
Odense, Fyn
Frist: 
06-11-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-10-2019
Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
18-10-2019
Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
18-10-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.