5.228
5.228
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Indrykket 05-04-2018Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Lyder det som en arbejdsplads, hvor du kan trives, og kunne du tænke dig at være på hold med 90 dygtige og kompetente kolleger i Sydbanks centrale funktioner for produktion og efterbehandling af bankens udlånsprodukter? Så er det lige dig, vi har brug for.

Vi søger sagsbehandlere til henholdsvis privat- og erhvervssagsbehandling til vores fire afdelinger af Direkte FilialService. Privatsagsbehandling foregår i Aabenraa, Esbjerg, Vejle og Slagelse. Erhvervssagsbehandling foregår i Vejle og Slagelse. Arbejdsopgaverne drejer sig primært om udfærdigelse af dokumenter, udbetaling af lån, tinglysning af pantebreve o.lign.

Om afdelingen

I Direkte FilialService er vores tilgang til arbejdet inspireret af Lean Driftsledelse, hvor Planlægningstavlen, Målstyringstavlen og Løbende forbedringer er omdrejningspunktet i det daglige arbejde. Som sagsbehandler vil du derfor opleve synlig og involverende ledelse, hvor dine forbedringsidéer bliver taget alvorligt.

Vi forventer, at du:

 • Har kendskab og gerne erfaring med privat- eller erhvervssagsbehandling
 • Altid tænker hvad er bedst for kunden
 • Arbejder selvstændigt ud fra standarder og leverer høj kvalitet
 • Byder ind med idéer og forslag til forbedring af arbejdsmetoderne
 • Er fleksibel og åben over for forandringer
 • Evner at kommunikere på en god og konstruktiv måde
 • Er holdspiller og bidrager aktivt til det gode arbejdsmiljø


Vil du vide mere ...

om jobbet, og hvad det indebærer at være sagsbehandler i Direkte FilialService, så er du meget velkommen til at kontakte én af følgende afdelingschefer:

 • Bent Dalsgaard, Aabenraa på 74 37 31 85
 • Ingeborg Sloth, Esbjerg på 74 37 65 51
 • Susanne Borring, Vejle på 74 37 58 50
 • Peter Lindgaard, Slagelse på 74 37 85 90


Ansøg senest 20. april

Stillingerne opslås både internt og eksternt, og ansøgningsfristen er den 20. april - men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-04-2018
Udløber:
20-04-2018
Kviknummer:
LJA-58697310
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
10-04-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
11-04-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-04-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
15-05-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
14-04-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
14-04-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
11-04-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
10-04-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
31-03-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
08-04-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.