5.509
5.509
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Fyn
|
Odense
|
Indrykket 06-06-2018

Sælger camping

Vil du være med til at videreføre en mangeårig succes? Har du erfaring som sælger, leverer du et højt serviceniveau i din rådgivning, og forstår du at sætte kunden i højsædet og samarbejde på tværs? Så er det dig, vi søger som sælger til KG Camping A/S i Kolding.

Stillingen 
Helt overordnet handler jobbet om at give kunderne en god oplevelse, når de kommer for at realisere deres feriedrømme.  
 
Som sælger har du en del af ansvaret for driften af butikken på dine vagter, hvor salg og service altid er i fokus. Med reference til salgsdirektøren får du en vigtig funktion i et salgsteam på 5 medarbejdere og du bliver en del af et kollegahold på 20 medarbejdere. Det er vigtigt, at du er god til at holde orden og brænder for, at butikken ser godt ud. Der vil også være forefaldende opgaver som oprydning, opfyldning og udpakning af varer. Dit primære fokus vil være på salg af nye og brugte campingvogne, bl.a. mærker som Adria, Hobby, Tabbert og Fendt, samt servicering og opfølgning senere i processerne.  
 
Opgaver, der hører til stillingen:  
  • Salg og service, i butik, pr. mail og pr. telefon 
  • Finansieringsberegning 
  • Opfølgning/after sales service 
  • Vedligeholdelse af butik 
  • Klargøring/aflevering af campingvogne 
  • Ad hoc opgaver 
 
Hvem er du?  
Du kan dokumentere gode salgsresultater og yde den gode service, der matcher KG Campings brand. Du kender til campinglivet og er ærlig, udadvendt samt har et personligt drive og et smil på læben. Du vil arbejde selvstændigt med fokus på den seriøse forretning og høje kundetilfredshed. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke væsentlig, da det mest afgørende er, at du formår at lytte til kundens behov og give individuel rådgivning i hver eneste forespørgsel. Du arbejder proaktivt og struktureret og er selvstændig i din opgaveløsning, samtidig med at du formår at sparre med dine kollegaer, når der er udfordringer. Du har lyst til at være en del af en mindre, flad og familieejet virksomhed, hvor det er naturligt at løfte i flok, og hvor hver eneste dag byder på forskellige opgaver.  
 
Vi tilbyder 
Et spændende miljø i en travl hverdag og en flad organisationsstruktur. Vi har et godt arbejdsmiljø og en selvstændig hverdag, hvor struktur og ambitioner driver os frem. Vi tilbyder dig muligheden for at tilrettelægge egen hverdag, frihed under ansvar og en lønpakke, der afspejler din salgsindsats. Du indgår i en vagtplan og arbejder hver anden weekend med en fri hverdag.     
 
Ansøgning 
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via søg stillingen. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Henriette Nørgaard på telefon + 45 3085 1309. Ferie afholdes i ugerne 28, 29 og 30, hvorfor rekrutteringsprocessen evt. kan trække ud.  
 
Om KG Camping A/S 
KG Camping er en familieejet virksomhed, der har mere end 50 år på bagen. KG startede som KG Autoværksted i 1967, hvor Kresten Gravgaard påbegyndte byggeriet af et værksted på 150 m2 på Vejlevej 361 i Bramdrupdam, hvor senere TDC Erhverv og nu Bjerg Larsen biler ligger. Allerede 4 år efter var der kommet godt gang i virksomheden og værkstedsarealet blev udvidet med yderligere 350 m2.  Efter om- og tilbygning gennem årene råder KG Camping nu over ca. 5.000 m2udstilling og værksted under tag, og 20.000 m2 grund. Campingforretningen er i dag en af Danmarks flotteste og største, og trækker derfor kunder fra hele landet.
 
Læs mere på: www.kg-camping.dk

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-06-2018
Udløber:
04-07-2018
Kviknummer:
LJA-62075314
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
14-03-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
13-03-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-03-2019
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
11-03-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
11-03-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-02-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
05-03-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
05-03-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.