7.427
7.427
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Meldgaard

Meldgaard

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 08-08-2017

Ruteplanlægger dagrenovation

Er du en stærk planlægger, der altid optimerer og ser muligheder?

 
Meldgaard Miljø A/S – dagrenovation har eksisteret siden 1976. I dag står vi for indsamling af dagrenovation hos ca. 15 % af alle husstande i Danmark og beskæftiger ca. 300 renovationsmedarbejdere fordelt over hele landet.
Kvalitet og service er blot nogle af nøgleordene hos Meldgaard, hvorfor du oftest vil møde din skraldemand med et smil på læben.

Jobbet
Da vi har forrygende travlt, søger vi til vores hovedkontor i Aabenraa en ruteplanlægger. Der er tale om et meget selvstændigt arbejde, hvor du samtidig er en del af et stærkt team.
 
På kontoret er der ansat 11 administrative medarbejdere, 1 driftschef og 1 afdelingschef. Du kommer til at referere til driftschefen. Vores 4 driftsledere arbejder ude i de områder, hvor vi varetager dagrenovation.

Dine primære opgaver vil være planlægning af ruter i nystartede projekter samt optimering af eksisterende. Det meste af dit arbejde vil foregå i Excel samt Mappoint. Da vi er ved at udvælge et nyt ruteplanlægningssystem, vil du få mulighed for, at være med til at finde det bedste til formålet.

Om dig
Du er administrativt stærk, og er vant til at arbejde indenfor kontorområdet. Du er meget ansvarsbevidst, og kan arbejde selvstændig med tingene. Kendskab til dagrenovationsbranchen er en fordel.
Endvidere forventer vi at du:
• Er bruger af Excel på et højt niveau
• Er vant til at arbejde i Outlook
• Arbejder struktureret
• Er løsningsorienteret

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 45 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Freddy Fogh Sørensen på tlf. 20 33 73 21 eller send din ansøgning via linket senest den 23. august 2017. Samtaler vil blive afholdt løbende, tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Kontakt
Kontaktperson
Freddy Fogh Sørensen
Tlf:
20337321
Adresse
Askelund 10
6200 Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-08-2017
Udløber:
23-08-2017
Kviknummer:
LJA-48367269
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Transport og logistik
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-08-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.