4.930
4.930
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Gem annonce
Sønderjyllands Revision

Sønderjyllands Revision

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 02-09-2019

Revisor til Padborg

Vil du være en del af vores team i Padborg, så er du måske vores nye revisor. Afdelingen i Padborg består af et positivt team på 24 medarbejdere, som alle glæder sig til at byde dig velkommen.

Sønderjyllands Revision er et professionelt og moderne statsautoriseret revisions- og rådgivningsfirma, der skaber tryghed og værdi for små og mellem store virksomheder.

Den gode kemi og personlige kundedialog er vigtige elementer i det daglige arbejde som revisor hos Sønderjyllands Revision. Derfor leder vi efter flere erfarne revisorer, der udover de faglige kvalifikationer, også kan identificere sig med vores værdier og inddrage dem i deres arbejde. Læs mere om Sønderjyllands Revision på www.sr.dk

Jobbeskrivelse

Med din gode erfaring vil du kunne favne en bred vifte af ejerledede virksomheder, fordelt på et bredt spekter af brancher. Du vil blive udfordret i dine meritter indenfor revision, skat og regnskab men ikke mindst vil vi udfordre dig på evnen til at gå i dialog med dine kunder. En professionel men nærværende dialog kombineret med en høj tilgængelighed og personligt engagement er vores metoder, til at yde tryghed til vores kunder.
Du vil arbejde såvel selvstændigt som indgå i teams på større revisionsopgaver.

Personprofil

Du har eller er i gang med at tage en relevant uddannelse som HD-R.
Som person forventer vi, at du er åben for dialog med dine kunder og netværk, uden at det går på kompromis med evnen til faglig fordybelse. Du er som profil klar til at være tæt på dine kunder.

Du tilbydes

For den rette kandidat er der tale om en ansvarsfuld og udfordrende stilling med mulighed for at præge egen og virksomhedens udvikling.
Vil tilbyder fleksible arbejdsvilkår, hvor vi har fokus på balance i livet og attraktive løn- og ansættelsesvilkår, der modsvarer vores krav og dine kompetencer.

Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale.

Ansøgning:
Send din ansøgning her
Har du spørgsmål kan du i fortrolighed kontakte statsautoriserede revisor Claus Thomsen; tlf.: 74 67 20 21

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Praktisk information
Oprettet:
02-09-2019
Udløber:
30-09-2019
Kviknummer:
LJA-75291767
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Gem annonce
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
03-10-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-01-2020
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
03-10-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.