4.929
4.929
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Brødrene Hartmann A/S

Brødrene Hartmann A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Tønder
|
Indrykket 19-09-2019

Reparatører til vedligeholdHos Brødrene Hartmann A/S i Tønder søger vi nu dygtige og engagerede reparatører til at indgå i vores vedligeholdsafdeling, der med energi og interesse vil passe vores maskinpark og sørge for, at den til enhver tid er funktionsdygtig.

Hvem er vi?

Brødrene Hartmann A/S er verdens førende virksomhed inden for salg og produktion af moulded fiber emballage til æg og frugt. Vores teknologi og produkter gør brug af genbrugspapir og er dermed et bæredygtigt alternativ til plastemballage. Vi er en voksende international produktionsvirksomhed med hovedkontor i Danmark.

Til hvilke opgaver?

Som reparatør bliver man en del af vores vedligeholdsafdeling, der har det el-tekniske og mekaniske ansvar for vores fabrik. Vi udfører alle former for reparations- og optimeringsopgaver i en udviklingsorienteret og moderne produktionsvirksomhed, der producerer i døgndrift. Arbejdsopgaverne vil blandt andre omfatte vedligeholdelse, fejlfinding, reparation og optimering af maskiner og produktionsanlæg. Som reparatør refererer man til vores vedligeholdsleder i vedligeholdelsesafdelingen og skal fungere i en dynamisk organisation, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling.

Hvem søger vi?

  • Du er uddannet smed, landbrugsmekaniker, klejnsmed, mekaniker, industritekniker eller har en anden teknisk relevant baggrund
  • Du er i stand til selvstændigt at foretage reparationer af produktionsudstyr, herunder mekaniske og hydrauliske anlæg
  • Erfaring inden for pneumatik og TIG-svejsning er en klar fordel
  • Du har flair for IT
  • Du er interesseret i videreudvikling i en international virksomhed

Du forstår at arbejde struktureret og er fleksibel med hensyn til arbejdsopgaver og arbejdstid. Du er selvkørende og trives i en travl hverdag med ansvar og udvikling. Du er ligeledes en udpræget teamplayer, serviceminded og en god kollega med godt humør.

Hvad tilbyder vi?

Brødrene Hartmann A/S tilbyder nogle spændende og selvstændige stillinger med store faglige udfordringer. Vi tilbyder attraktive løn - og pensionsforhold samt sundhedsforsikring. Arbejdsstedet er på vores fabrik i Tønder, men man bliver en del af en international organisation i vækst.

Har du lyst til at høre mere om stillingerne, er du meget velkommen til at ringe til Vedligeholdsleder Søren Jonasson tlf. 42 14 64 78.

Stillingerne søges på Brødrene Hartmanns hjemmeside. Vi glæder os til at modtage dit CV og din ansøgning. Samtaler afholdes løbende, og stillingerne besættes, når vi har fundet de rette kandidater.

                      

Kontakt
Kontaktperson
Christina Moisen
Tlf:
74 72 85 00
Adresse
Hartmannsvej 2
6270 Tønder
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-09-2019
Udløber:
17-10-2019
Kviknummer:
LJA-75761494
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.