5.091
5.091
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Fredericia
|
Indrykket 20-09-2019

Har du lyst til at være med på holdet i en virksomhed, der har stor succes og leverer forsyningsmateriel til hele Skandinavien? Tager du initiativ, har du erfaring med at reducere omkostninger, og brænder du for at optimere serviceniveauet ved at sikre effektiv udnyttelse af materiel? Så er det måske dig, vi søger som vores nye Rental Advisor til Bredenoord i Vejle.

 
 
Om stillingen  

Som Rental Advisor bliver du en del af det kompetente hold bag virksomheden Bredenoord, som leverer 24/7 service til deres kunder og laver både standard- og kundespecifikke forsyningsløsninger. Du refererer i det daglige til Kommerciel Manager og Fleet Management gruppen, som har et tæt samarbejde med transport-, kundeservice- og driftsafdelingerne. Der vil forekomme telefonisk vagtordning, som roterer i turnusordning blandt medarbejderne. Du vil indgå i et tæt samarbejde med de øvrige filialer. Som Rental Advisor får du en varieret arbejdsdag, da opgaverne bliver løftet via holdindsats, og vi altid holder fokus på den optimale løsning for kunden. Dette kræver, at du trives i et hektisk miljø og er selvmotiverende.  
 
Stillingens ansvarsområder:  
  • Besvare indgående kundeopkald  
  • Sikre udlejning og salg af Bredenoord materiel til eksisterende samt nye kunder 
  • Udarbejde tilbud, herunder kalkulation 
  • Varetage ansvaret for lejeaftaler med kunden 
  • Sikre god kundeservice pr. telefon 
  • Fakturere egne sager 
  • Opbygge internt netværk samt deltage i projekter for at opnå resultater 
 
Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt, hvortil du også vil få opgaver med marketing, prisrettelser og fremsendelse af tilbud. Du vil i det daglige have et tæt samarbejde med god sparring og dialog med din makker. Der vil være 2-5 rejsedage årligt til Holland, hvor du skal være klar på at udvikle dig og få ny viden samt få god kontakt til dine kollegaer i den hollandske afdeling.  
 
Hvem er du?  

Vi forestiller os, at du er uddannet inden for salg og administration og har en mekanisk og el-baseret viden. Alternativt kan du være uddannet elektriker eller have en anden mekanisk eller elektrisk tilgang med stærkt flair for det administrative. Stillingen indebærer en hands-on tilgang, og det er vigtigt, at du besidder en stærk forretningsforståelse, et naurligt købmandskab og en relationsskabende tilgang, da du varetager ansvaret for alle eksisterende kunder. Udenfor sæsonen vil du få mulighed for at få opgaver inden for opsøgende salg. Derfor er du engageret, udadvendt og stærk til at kommunikere.  
 
Det er vigtigt, at du trives i en mindre virksomhed, hvor det at løfte i flok er en naturlig del af din arbejdsstil. Salg og godt købmandskab er din drivkraft. Du har et stort drive og har ambitioner for både dig selv og organisationen, hvortil du også er handlekraftig. Vi forventer, at du har god teknisk forståelse og flair for IT. Vi arbejder i MS Office og Microsoft AX Dynamic, hvorfor vi forventer, at du har indgående kendskab til disse. Da vi samarbejder på tværs af Europa, forventes du at  beherske både engelsk og dansk i skrift og tale.  
 
Vi tilbyder  

Et spændende og hektisk miljø i en ejerledet hollandsk virksomhed med en flad organisationsstruktur. Vi har et godt arbejdsmiljø og en selvstændig hverdag, hvor service, ordentlighed og optimering driver os frem. Vi tilbyder dig muligheden for at tilrettelægge egen hverdag, frihed under ansvar og en lønpakke, der afspejler dine kvalifikationer og opnåede resultater. På sigt er der udviklingsmuligheder i stillingen, afhængigt af individuelle ønsker, muligheder og kompetencer.  
 
Vi tilbyder desuden pensionsordning, fri mobil og computer samt afspadseringsordning. Dertil vil du blive en del af en virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi har en ligetil og uhøjtidelig tone, hvor også humor og interne fester er en del af det sociale i organisationen.  
 
Ansøgning  

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Bredenoord, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.  
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ann-Michelle Buus Trebbien på tlf. +45 3085 1327. 
 
Om Bredenoord 

For Bredenoord drejer hverdagen sig om at sikre forsyning på steder, hvor det er nødvendigt, men ikke nødvendigvis er en selvfølge. Vi sikrer en optimal løsning i tæt samarbejde med kunden ud fra det brede sortiment, vores flåde består af. Når vi indgår en aftale om at løse et projekt, er det vores højeste prioritet, at tilfredsheden er i top gennem hele processen. Vi tager højde for de konkrete behov og forsøger at løse opgaven på bedste og billigste vis. 
Dette indebærer, at Bredenoord arbejder ud fra følgende vision: Bredenoord er et uafhængigt familiefirma, som internationalt udvikler, leverer og vedligeholder generatoranlæg med perfektion for øje. Ved at benytte den nyeste teknologi, samt årtiers erfaring, bygges generatoranlæg internt i virksomheden, alt sammen med henblik på at skabe driftssikkerhed for kunden. 
 
Læs mere om Bredenoord på www.bredenoord.com 

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-09-2019
Udløber:
18-10-2019
Kviknummer:
LJA-75794490
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Salg & Kommunikation
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Middelfart, Fyn
Frist: 
13-12-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
05-12-2019
Middelfart, Fyn
Frist: 
04-12-2019
Vejen, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
02-12-2019
Vejle¤Kolding¤Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
25-11-2019
Odense, Fyn
Frist: 
22-11-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
22-11-2019
Odense, Fyn
Frist: 
21-11-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.