4.782
4.782
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 11-11-2019Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Motiveres du af at arbejde med tal og analysere regnskaber? Er du samtidig omhyggelig og har fokus på kvalitet? Så er du måske vores kommende kollega i Sydbanks centrale regnskabsanalyseafdeling.

Afdelingen har i øjeblikket 19 medarbejdere, og vi arbejder med regnskabsanalyse for erhvervskunder. Vi sikrer, at analyserne udarbejdes på et kvalitativt højt niveau, jf. bankens regler og forretningsgange. Opgaverne løses i tæt samarbejde med bankens kundevendte områder. 

Som regnskabsanalytiker skal du primært:

 • udarbejde regnskabsanalyser for bankens afdelinger indenfor erhverv, herunder vores afdelinger i Tyskland
 • udarbejde koncernregnskaber
 • være sparringpartner for bankens centrale kreditchefer i regnskabsmæssige forhold
 • være hotline for erhvervsrådgivere og andre kolleger, som har spørgsmål til regnskabsanalyser
 • følge med i og holde dig ajour med ændringer i regnskabsmæssige forhold.

Vi forventer, at du:

 • har interesse i og flair for at arbejde med tal og regnskaber
 • er analytisk og et udpræget ordensmenneske med fokus på kvalitet i dit arbejde
 • kan arbejde selvstændigt, men samtidig er en god holdspiller
 • kan trives i et job med en stor kontaktflade
 • er klar og præcis i din skriftlige kommunikation
 • er fleksibel og villig til at yde en ekstra indsats, når der er behov for det
 • har en regnskabsmæssig uddannelse. Det er en fordel, hvis du har en revisorbaggrund, alternativt flere års erfaring med udarbejdelse af regnskabsanalyser i et pengeinstitut
 • gerne har tysk kendskab, herunder kan læse og forstå tyske regnskaber

Vi tilbyder:

 • En spændende stilling i en organisation med et højt ambitionsniveau, hvor du i høj grad selv kan være med til at påvirke dit arbejde
 • Gode muligheder for at videreudvikle dine kompetencer indenfor regnskabsområdet
 • En åben og inspirerende samarbejdsform og et arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved frihed under ansvar.

Vil du vide mere

om stillingen, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Marianne Kraack på 74 37 23 99 eller 40 23 62 66 eller afdelingsdirektør Hans Jørgen Clausen på 74 37 23 75 eller 40 36 92 62.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er 10. december 2019, men send din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.

Område Kredit

er fysisk placeret i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa. Område Kredit under ledelse af kreditdirektør Stig Westergaard omfatter afdelingerne Kredit Erhverv, Kredit Privat, Erhvervsafdelingen, Kreditsekretariatet samt Regnskabsanalyse og Nedskrivninger. Området beskæftiger ca. 75 medarbejdere.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-11-2019
Udløber:
07-12-2019
Kviknummer:
LJA-77345076
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-12-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.