4.915
4.915
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 28-08-2018Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Lyder det som en bank, du har lyst til at være en del af?

Sydbank vil være de unges foretrukne bank. Vi har derfor etableret en ny online enhed, Sydbank Direkte Ung, som udelukkende har til opgave at betjene og rådgive bankens unge kunder mellem 18 og 29 år. Vi synes nemlig, at de unge kunder fortjener en god start, når de skal stå på egne ben med deres økonomi. Vi søger derfor dygtige og kompetente rådgivere til at hjælpe vores unge kunder med at løse deres finansielle behov og ønsker.

Med Sydbank Direkte Ung har vi også skabt en platform, hvor vi løbende uddanner nye rådgivere til vores team og andre rådgiverstillinger i Sydbank. Det betyder at du har mulighed for at stå for træning og sparring af trainees i afdelingen. Du bliver klædt på med de værktøjer, som er nødvendige for at kunne udfylde rollen som træner.

Vi forestiller os, at du er en frisk privatrådgiver og har en uddannelsesmæssig baggrund som finansøkonom eller finansbachelor. Så er du frisk på en ny, spændende udfordring? Og samtidig skarp på tasterne og med lyst til at skabe et miljø for de unge kunder, hvor kundeoplevelsen altid er i fokus? Så er det muligvis dig, vi søger!  

Karrieremuligheder 

Karriereplanlægning er en naturlig del af din udvikling som medarbejder i Sydbank. Vi ser derfor dette job som et skridt på din karrierevej i banken, hvor placeringen i bankens hovedsæde giver gode muligheder fremover. Dette planlægger vi i samarbejde med dig.

Vi forventer, at du:

 • Trives i et miljø med fokus på kunderådgivning
 • Yder en engageret og kompetent service og rådgivning
 • Udbygger og skaber nye kundeforhold
 • Afdækker og synliggør kundernes behov for bankens produkter under rådgivningsmøder
 • Deltager aktivt i afdelingens opsøgende aktiviteter
 • Er omstillingsparat, initiativrig, nysgerrig og foreslår nye, innovative tiltag
 • Er skarp på tasterne og har flair for virtuel kommunikation
 • Har en god attitude og cool tilgang til arbejdsopgaverne
 • Har et godt humør og et bredt smil
 • I rollen som træner er det også vigtigt, at du evner at sætte dig ind i nye produkter og systemer, så du efterfølgende kan formidle din viden til andre. Du er derfor faglig dygtig og kan anvende forskellige formidlingsformer, herunder udarbejde skriftlige instruktioner.


Vi tilbyder:

 • Et spændende job, hvor du får mulighed for at betjene de unge kunder med lån og kreditter, forsikringer og daglige bankforretninger samt yde dybdegående sparring omkring SU-regler, udlandsophold, boligstøtte, rejseforsikringer m.v.
 • Muligheden for at sætte et personligt aftryk på afdelingens udvikling
 • En dagligdag i Sydbanks hovedsæde, hvor du kan lade dig inspirere af bankens mange karrieremuligheder
 • Et arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved teamarbejde, gensidig tillid og højt til loftet


Om afdelingen:  

Sydbank Direkte Ung har til huse i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa, hvor du sammen med 21 andre rådgivere og fem studentermedhjælpere kommer til at arbejde målrettet med de unge kunder via elektroniske kanaler. Derudover får du en spændende mulighed for at være med til at udvikle Sydbanks ungekoncept og afdelingen i den retning, de unge bevæger sig.

Hør mere om hvordan det er at arbejde i Sydbank Direkte Ung i filmen her.  


Vil du vide mere om jobbet

så grib telefonen og kontakt afdelingsleder Lisbeth Keller på 74 37 49 58 eller 28 13 61 07.


Ansøgningsfrist 16. september

Ansøgningsfristen er søndag den 16. september. Da vi løbende behandler ansøgningerne, vil vi anbefale dig at ansøge hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-08-2018
Udløber:
16-09-2018
Kviknummer:
LJA-64943280
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-12-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-11-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-09-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.