5.144
5.144
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 04-07-2019Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Lyder det som en bank, du har lyst til at være en del af? Og brænder du for rådgivning af unge kunder? Så kunne stillingen som ungrådgiver være dit drømmejob.

Sydbank vil være de unges foretrukne bank. Vi har derfor etableret en online enhed, Sydbank Direkte Ung, som udelukkende har til opgave at betjene og rådgive bankens unge kunder mellem 18 og 29 år. Vi synes nemlig, at de unge kunder fortjener en god start, når de skal stå på egne ben med deres økonomi. Vi søger derfor dygtige og kompetente rådgivere til at hjælpe vores unge kunder med at løse deres finansielle behov og ønsker.

Om Sydbank Direkte Ung

Afdelingen har til huse på Store Torv i Aarhus samt i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa, hvor du sammen med i alt 26 rådgivere og 6 studentermedhjælpere kommer til at arbejde målrettet med de unge kunder via elektroniske kanaler. Derudover får du en spændende mulighed for at være med til at udvikle unge-konceptet og afdelingen i den retning, de unge bevæger sig.

Vi forestiller os, at du er en frisk privatrådgiver og har en uddannelsesmæssig baggrund som finansøkonom eller finansbachelor. Så er du frisk på en ny, spændende udfordring? Og samtidig skarp på tasterne, med lyst til at skabe et miljø for de unge kunder, hvor kundeoplevelsen altid er i fokus? Så er det muligvis dig, vi søger!

Karriereplanlægning er en naturlig del af din udvikling som medarbejder i Sydbank. Vi ser dette job som et skridt på din karrierevej i banken, hvor placeringen i bankens hovedsæde giver gode muligheder fremover. Dette planlægger vi i samarbejde med dig.

Vi forventer derfor, at du:

 • trives i et miljø med fokus på kunderådgivning
 • yder en engageret og kompetent service og rådgivning
 • udbygger og skaber nye kundeforhold
 • afdækker og synliggør kundernes behov for bankens produkter under rådgivningsmøder
 • deltager aktivt i afdelingens opsøgende aktiviteter
 • er omstillingsparat, initiativrig, nysgerrig og foreslår nye, innovative tiltag
 • er skarp på tasterne og har flair for virtuel kommunikation
 • har en god attitude og cool tilgang til arbejdsopgaverne
 • har et godt humør og et bredt smil

Vi tilbyder:

Et spændende job, hvor du får mulighed for at betjene de unge kunder med lån og kreditter, billån, boliglån, forsikringer og daglige bankforretninger samt med dybdegående kendskab til SU-regler, udlandsophold, boligstøtte, rejseforsikringer m.v.

 • Mulighed for at sætte et personligt aftryk på afdelingens udvikling
 • En dagligdag på Sydbanks hovedsæde i Aabenraa, hvor du kan lade dig inspirere af bankens mange karrieremuligheder
 • Et arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved teamarbejde, gensidig tillid og højt til loftet

Vil du vide mere om jobbet

Så grib telefonen og ring til afdelingsleder i Aabenraa, Lisbeth Keller, på 28 13 61 07.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er 9. august. Da vi løbende behandler ansøgninger, vil vi anbefale dig at ansøge hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-07-2019
Udløber:
09-08-2019
Kviknummer:
LJA-74334363
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
20-11-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
04-11-2019
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
04-11-2019
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-11-2019
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
23-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
23-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-12-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.