2.623
2.623
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 06-01-2019Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Til Kreditsekretariatet i Kredit søger vi en ambitiøs og erfaren projektleder, der skal styre en række udviklingsprojekter i Sydbank og hos bankens IT-leverandør, Bankdata. Kreditsekretariatet i Sydbank har ansvar for udvikling af IT-systemer til kreditområdet. Derudover varetager Kreditsekretariatet en række kontrolopgaver, udarbejder analyser på kreditområdet og sikrer den fornødne datakvalitet på området. Vi er i øjeblikket 18 ansatte til at løse opgaverne.

Stadigt stigende krav til styring af projekter og beskrivelse af processer har medført, at vi nu har brug for en projektleder, der har lyst til at sætte sit præg på udviklingen af kreditprocesser i samspil med kolleger. I det daglige vil du have et tæt samarbejde med alle områder i Kredit og den øvrige organisation i Sydbank.

Som projektleder i Kreditsekretariatet skal du bl.a.:

 • Være tovholder på en række projekter i Sydbanks kreditorganisation
 • Udarbejde procesbeskrivelser
 • Udfordre kreditorganisationen på bestående løsninger
 • Deltage i systemudviklingsmøder på Bankdata
 • Udarbejde præsentationsmateriale og brugervejledninger

Vi forventer, at du:

 • Er analytisk og struktureret i din arbejdsform
 • Har kendskab til projektledelse
 • Er en teamspiller og vant til at arbejde i teams
 • Kan lide at have mange bolde i luften på en gang og evner at gribe disse til rette tid og kvalitet
 • Er god til at skabe relationer, har gode samarbejdsevner og kan arbejde på tværs i organisationen via et godt internt netværk
 • Har en positiv tilgang til nye udfordringer og opgaver
 • Kan lide at udfordre og blive udfordret
 • Har en længerevarende uddannelse samt flair for IT

Kendskab til bankdrift vil være en fordel

Vi tilbyder ...

Et spændende job i et uhøjtideligt miljø, hvor du vil få stor indflydelse på dine daglige arbejdsopgaver, og hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Der er tale om to stillinger som projektledere - en fast stilling samt en stilling, som i udgangspunktet er tidsbegrænset til 1 år.

Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Jan Schack Sørensen på 74 37 23 28.

Ansøgningsfrist senest 1. februar

Ansøgningsfristen er den 1. februar, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Vi håber, at du ser jobbet som en spændende udfordring og glæder os til at høre fra dig.

Område Kredit

er fysisk placeret i Sydbanks hovedsæde på Peberlyk 4 i Aabenraa. Område Kredit under ledelse af kreditdirektør Stig Westergaard omfatter afdelingerne Kredit Erhverv, Kredit Privat, Erhvervsafdelingen, Kreditsekretariatet samt Regnskabsanalyse og nedskrivninger. Området beskæftiger ca. 70 medarbejdere.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-01-2019
Udløber:
03-02-2019
Kviknummer:
LJA-69379209
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg¤Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-07-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-07-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
15-08-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
23-07-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.