4.799
4.799
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Automatic Syd

Automatic Syd

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 24-11-2017

Projektingeniør, el-tavler

Har du lyst til et spændende job i el-branchen ? – så skal det da være indenfor el-tavler!

Vi har mange spændende opgaver og kunder, hvor du er med gennem hele projektforløbet, - fra rådgivning/ vejledning, kalkulation/tilbudsgivning over konstruktion/projektstyring, indtil produktion og kundetest/FAT samt afsluttende kundepleje. 

Hos AUTOMATIC SYD har vi en klar målsætning om at ”tilfredse kunder vender tilbage”, - efter en grundig oplæring vil du være blandt de bedste i branchen, og med til at yde den rette professionelle og tillidsfulde kundebetjening.

Du er uddannet el-installatør / stærkstrømstekniker / el-ingeniør eller har anden relevant el-teknisk baggrund. Kendskab til Cubic og/eller Tabula tavlesystemerne vil være en fordel. Du er erfaren PC-bruger, gerne med kendskab til et/flere CAD-systemer (Caddy++, PC-Schematic, E-plan) samt MS Office-programmerne. 

Som person er du åben, udadvendt, med en præsentabel fremtoning. Du samarbejder og fungerer godt i et team, men er også i stand til selvstændigt, systematisk og målrettet, at gennemføre opgaver til aftalt tid / omfang / kvalitet. 

Vi kan tilbyde dig et spændende, selvstændigt og udfordrende job med muligheder for personlig udvikling, i en dynamisk virksomhed hvor du selv kan være med til at forme dine fremtidige arbejdsopgaver. 
Du får mange engagerede kollegaer i vores tavle-projektafdeling, - hvor omgangstonen er frisk og uformel, arbejdet foregår i et fleksibelt, åbent og ungdommeligt miljø.

Gagen forhandles individuelt og vil modsvare dine kvalifikationer. 
Stillingen giver mulighed for: Flex-tidsordning, pensionsordning, sundhedsforsikring samt en række af spændende medarbejder aktiviteter, arrangementer og ture henover året. 

Du er meget velkommen til at kontakte afd.leder Steen R. Hansen på mob. 40171110 for nærmere information om stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, gerne pr. mail: job@automatic-syd.dk


Kontakt
Kontaktperson
René K. Johannsen
Tlf:
74 44 91 91
Adresse
Smedevænget 4
6310 Broager
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
24-11-2017
Udløber:
22-12-2017
Kviknummer:
LJA-51788772
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.