4.799
4.799
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 12-03-2018Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Som Project Manager skal du gennemføre de udviklings- og implementeringsprojekter, som løbende bliver initieret af ledelsen i Område Erhverv. Du vil indgå i udviklingsteamet Cards and Payments, som i det daglige har tætte samarbejdsrelationer både internt i Sydbank og eksternt.

Team Cards and Payments har mange eksterne relationer til organisationer og samarbejdspartnere i den finansielle sektor. Teamet deltager derfor ofte i møde- og udviklingsaktiviteter rettet imod disse organisationer og samarbejdspartnere uden for banken. Hele Transaction Banking & Infrastructure består af 14 engagerede og fagligt stærke kolleger.

Området for Card and Payments er i rivende udvikling - særligt pga. helt nye kundebehov, konkurrencen og teknologierne. Derudover giver ny lovgivning, helt nye aktører mulighed for at gå ind på betalingsmarkedet, og aktøerne vil derfor være med til at sætte dagsordenen på de kommende udviklingsaktiviteter, vi skal gennemføre i banken. Arbejdet vil tillige omfatte løbende analyser af konkurrencen og af nye teknologier i samarbejdet med afdelingens analytikere.

Som Project Manager skal du bl.a.:

 • Gennemføre udviklings- og implementeringsprojekter vedr. Cards and Payments
 • Være med til at forvalte Sydbanks kort- og betalingssystemer
 • Deltage i planning og refinement-processer
 • Varetage kontakten til interessenterne i dine projekter, herunder både end users og leverandører til projekterne
 • Løbende opsøge information om blandt andet teknologiudviklingen på området


Vi forventer, at du:

 • Har en IT- eller bankfaglig erhvervsbaggrund
 • Har erfaring med projektledelse, gerne understøttet af en projektlederuddannelse samt evner at påtage dig lederrollen i dine projekter
 • Har lyst til at dygtiggøre dig på Cards and Payments-området
 • Er stærk i skriftlig og mundtlig kommunikation og kan engelsk i skrift og tale
 • Er initiativrig og proaktivt styrer dine opgaver og faciliterer de nødvendige processer, for at skabe overblik over leverancer, ressourcer og projektrisici
 • Er en teamplayer, som altid har teamets beslutninger i fokus


Vi tilbyder:

 • Et spændende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et ambitiøst miljø hvor kvalitet, samarbejde og dialog er nøgleord
 • En åben og inspirerende samarbejdsform og et arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved gensidig tillid og frihed med ansvar samt et godt kollegaskab


Vil du vide mere

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Nicolai Schmit på 2338 3545.


Ansøgningsfrist

Send din ansøgning online hurtigst muligt, dog senest den 2. april 2018. Vi holder samtaler i takt med, at vi modtager ansøgninger, og vi glæder os til at høre fra dig.


Område Erhverv

er fysisk placeret i Sydbanks hovedsæde på Peberlyk i Aabenraa. Område Erhverv under ledelse af områdedirektør Morten Barsballe Nielsen omfatter afdelingerne Erhvervskunder, Cash Management og Trade Finance, Priser og Lønsomhed, Transaction Banking & Infrastructure. Området beskæftiger 55 dygtige og engagerede medarbejdere.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-03-2018
Udløber:
02-04-2018
Kviknummer:
LJA-57593286
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-01-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-12-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
02-01-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
18-12-2018
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
31-12-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
31-12-2018
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
15-12-2018
Faaborg-Midtfyn, Fyn
Frist: 
06-01-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
19-12-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.