38.171
38.171
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Gem annonce
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 11-01-2018

Project Manager i Transaction Banking & InfrastructureSydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Som Project Manager skal du gennemføre de udviklings- og implementeringsprojekter, som løbende bliver initieret af ledelsen i Område Erhverv. Du vil indgå i udviklingsteamet Cards and Payments, som i det daglige har tætte samarbejdsrelationer både internt i Sydbank og eksternt.

Team Cards and Payments har mange eksterne relationer til organisationer og samarbejdspartnere i den finansielle sektor. Teamet deltager derfor ofte i møde- og udviklingsaktiviteter rettet imod disse organisationer og samarbejdspartnere udenfor banken. Hele Transaction Banking & Infrastructure består af 14 engagerede og fagligt stærke kolleger.

Som Project Manager skal du bl.a.:

 • Gennemføre udviklings- og implementeringsprojekter vedr. Cards and Payments
 • Være med til at forvalte Sydbanks kort- og betalingssystemer
 • Deltage i planning- og refinement-processer
 • Varetage kontakten til interessenterne i dine projekter, herunder både end users og leverandører til projekterne

Transaction Banking & Infrastructure er i gang med at indføre ny udviklingsmetode i afdelingen. Der betyder blandt andet, at du også skal medvirke til etablering af et nyt frame work for udvikling (Prince2) samt medvirke til indførsel af daglige/ugentlige processer, hvor de enkelte teams blandt andet gennemfører refinement- og planningprocesser samt retrospektive processer.

Vi forventer, at du:

 • Har en IT- eller bankfaglig erhvervsbaggrund, gerne suppleret med en videregående uddannelse
 • Har erfaring med projektledelse, gerne understøttet af en projektlederuddannelse, samt evner at påtage dig lederrollen i dine projekter
 • Har lyst til at dygtiggøre dig på Cards and Payments-området
 • Er stærk i skriftlig og mundtlig kommunikation og kan engelsk i skrift og tale
 • Er initiativrig og proaktivt styrer dine opgaver og faciliterer de nødvendige processer for at skabe overblik over leverancer, ressourcer og projektrisici
 • Er en teamplayer, som altid har teamets beslutninger i fokus

Vi tilbyder:

 • Et spændende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et ambitiøst miljø hvor kvalitet, samarbejde og dialog er nøgleord
 • En åben og inspirerende samarbejdsform og et arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved gensidig tillid og frihed med ansvar samt et godt kollegaskab

Vil du vide mere

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Nicolai Schmit på 23 38 35 45.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning online hurtigst muligt, dog senest den 28. januar. Vi holder samtaler, i takt med at vi modtager ansøgninger, og vi glæder os til at høre fra dig.

Område Erhverv

er fysisk placeret i Sydbanks hovedsæde på Peberlyk i Aabenraa.

Området  under ledelse af områdedirektør Morten Barsballe Nielsen omfatter afdelingerne Erhvervskunder, Cash Management og Trade Finance, Priser og Lønsomhed samt Transaction Banking & Infrastructure.

Området beskæftiger 55 dygtige og engagerede medarbejdere.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Praktisk information
Oprettet:
11-01-2018
Udløber:
28-01-2018
Kviknummer:
LJA-54494244
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Gem annonce
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-02-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-02-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-02-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-01-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
25-01-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-02-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-02-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-01-2018
Odense, Fyn
Frist: 
25-01-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-06-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.