5.058
5.058
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
OJ Electronics A/S

OJ Electronics A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 13-06-2019

Produktsupporter til HVAC

OJ Electronics A/S

 

PRODUKTSUPPORTER TIL HVAC
Har du nogle års praktisk erfaring indenfor ventilationsområdet? Og har du arbejdet med indregulering, installation og service i forbindelse med styring af større ventilationsanlæg? Så har OJ Electronics et godt job til dig i vores Teknisk
Support team.


Opgaver
Supportafdelingen er inddelt efter produktgrupper, således at nogle af dine kolleger er eksperter indenfor styringer til gulvvarme og andre er eksperter indenfor HVAC - primært ventilationsområdet. Hovedopgaverne i jobbet er:
Teknisk support og rådgivning i ventilation til danske og udenlandske  kunder
Udarbejde teknisk dokumentation i form af instruktioner og manualer
Deltage i udviklingsprojekter
Undervisning og træning i OJ Electronics’ produkter for primært udenlandske kunder, forhandlere og medarbejdere For at løse disse opgaver er det vigtigt, at du har et positivt drive, er målrettet og serviceminded.
Det er en betingelse for succes i jobbet, at du er ferm til at beskrive tekniske problemstillinger på en letforståelig og pædagogisk måde i skrift og tale.


Din Profil
Din faglige baggrund kan være en teknisk uddannelse, der har givet dig erfaring inden for styring af ventilationssystemer og stor applikationsviden indenfor branchen. Du er velformuleret i både skrift og tale på dansk og engelsk, tysk vil være en fordel. Du trives med kontakt til større OEM kunder og synes, det er spændende at blive inddraget i udviklingen af nye produkter.
Ud over din baggrund har du et kommercielt fokus og gode relationsskabende egenskaber.


Vi tilbyder
Efter en grundig introduktion til virksomheden og vores produkter bliver du en del af et aktivt miljø med mange kontakter til interne og eksterne samarbejdspartnere, hvor dit ønske om kontinuerligt at lære nyt bliver opfyldt. Dine 4 teamkolleger er energiske og positive specialister, der glæder sig til samarbejdet med en ny kollega. Afdelingen er præget af en uformel tone og du vil have stor indflydelse på hverdagen.


Yderligere oplysninger
Jobbet ønskes besat snarest. Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Brian Christensen på bch@ojelectronics.com eller på mobil 28 12 04 98 for yderligere oplysninger om stillingen. 

Venligst angiv i din ansøgning, hvor du har hørt om stillingen. Vi afholder løbende samtaler og annoncering stoppes, når vi har den rigtige kandidat.


OJ Electronics er en førende international virksomhed med markedsledende produkter til elektrisk gulvvarme og elektroniske løsninger inden for varme og ventilation (HVAC). Vi eksporterer mere end 97% af vores produkter og beskæftiger over 160 medarbejdere i vores hovedkvarter i Sønderborg samt i datterselskaber og salgskontorer i England, USA og Polen.

Kontakt
Kontaktperson
Brian Christensen
Tlf:
+45 28 12 04 98
Adresse
Stenager 13B
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-06-2019
Udløber:
11-07-2019
Kviknummer:
LJA-74068839
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Energi,
Industri & Håndværk,
IT,
Kontor og administration,
Salg & Kommunikation,
Service,
Øvrige stillinger
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
05-12-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-11-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
13-11-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.