5.200
5.200
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
OJ Electronics A/S

OJ Electronics A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 14-06-2017

Produktsupporter - gulvvarmeregulering

Har du nogle års praktisk erfaring som elektriker eller installatør? Og har du arbejdet med gulvvarmeanlæg elektrisk eller vandbåren, så har OJ Electronics et godt job til dig i vores salgssupport team.

Du får gode muligheder for at vedligeholde og udvikle dine faglige kompetencer gennem både uddannelse og mange forskelligartede opgaver, der kan sikre, at din dagligdag bliver afvekslende og tilpas udfordrende.

Du får et godt arbejdsmiljø, hvor imødekommenhed og samarbejdsvilje spiller en stor rolle, og du kommer gennem et grundigt og meget rost introduktionsprogram for nye medarbejdere. Derved bliver du klædt overordentligt godt på til at tackle de faglige udfordringer. Vores mentorordning og vores personaleforening sikrer, at du også hurtigt lærer dine nye kolleger at kende.

OPGAVER

Supportafdelingen er opdelt efter produktgrupper, således at nogle af dine kolleger er eksperter indenfor styringer til gulvvarme og andre er eksperter indenfor HVAC - primært ventilationsområdet. Hovedopgaverne i jobbet er:

  •   Teknisk support og rådgivning til danske og udenlandske kunder
  •   Teknisk support til produktchefer og sælgere
  •   Deltage i udviklingsprojekter  
  •   Tilpasse eksisterende teknisk dokumentation og koordinering med eksterne partner

For at løse disse opgaver er det vigtigt, at du har et positivt drive, er målrettet, kommerciel og serviceminded. Det er en betingelse for succes i jobbet, at du er ferm til at beskrive tekniske problemstillinger på en letforståelig og pædagogisk måde i skrift og tale.

DIN PROFIL

Din faglige baggrund kan være som elektriker eller el-installatør. Har du også erfaringer med salg og service er det klart en fordel. Du er velformuleret i både skrift og tale på dansk og engelsk. Tysk vil være en fordel. Du trives med mange internationale kontakter og synes, det er spændende at blive inddraget i udviklingen af nye produkter.

VI TILBYDER

Efter en grundig introduktion til virksomheden og vores produkter bliver du en del af et aktivt miljø med mange kontakter til interne og eksterne samarbejdspartnere. Dine 4 teamkolleger er energiske og positive specialister, der glæder sig til samarbejdet med en ny kollega. Afdelingen er præget af en uformel tone og du vil have stor indflydelse på hverdagen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Helle Krag Thomsen på hkt@oj.dk eller på mobil 30 26 76 43 for yderligere oplysninger om stillingen. 

Din ansøgning mailes til Vogelius human relations att.: Søren Vogelius, ssv@hr-vogelius.dk mrk prod.supporter. Venligst angiv, hvor du har hørt om stillingen.

Vi afholder løbende samtaler og annoncering stoppes, når vi har den rigtige kandidat.

 

Kontakt
Kontaktperson
Søren Vogelius
Tlf:
73121314
Adresse
Stenager 13B
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-06-2017
Udløber:
12-07-2017
Kviknummer:
LJA-46911788
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Ingeniør og naturvidenskab,
Øvrige stillinger
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
16-07-2018
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-07-2018
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-07-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.