7.282
7.282
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Hydro Extrusion Denmark A/S

Hydro Extrusion Denmark A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Tønder
|
Indrykket 26-09-2018

Produktionstekniker

Dine arbejdsopgaver vil være inden for områder som kvalitetsforbedringer og optimeringer i produktionen; opsamling, opfølgning på samt analyse af data.  Du vil få ansvaret for egne projekter samt indgå i projekter på tværs af organisationen.

 

DIN BAGGRUND

Du har en håndværksmæssig og/eller en teknisk baggrund, gerne nyuddannet. Kendskab til kvalitets- og lean-værktøjer vil være en fordel. Du behersker dansk og engelsk i tale og skrift. Det vil være en fordel, hvis du kan tale tysk dette er dog ikke et krav.


DIN PERSONLIGE PROFIL

Du er selvstændig, målrettet, stabil og resultatorienteret. Du bevarer overblikket i en til tider meget hektisk hverdag. Du er systematisk og besidder analytiske evner. Du kan kommunikere såvel skriftligt som verbalt og er i stand til at sælge et budskab. Du er ikke bange for at få beskidte fingre og kan tage fat, når der er behov.


Vi tilbyder

Et spændende og til tider krævende job i en dynamisk organisation, hvor godt teamwork i afdelingen, men også på tværs af organisationen, er et must. Vi er en internationalt orienteret virksomhed med gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Vort arbejdsmiljø er i fokus, og du vil få en løn, der modsvarer dine kvalifikationer.

 

Ansøgning

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Driftsleder Lars Carstensen på tlf. 7393 9316.

Ansøgningen, mrk. Produktionstekniker, mailes til job.extrusion@hydro.com eller sendes til Hydro Extrusion Denmark A/S, Bygmestervej 7, 6270 Tønder.

 

Tiltrædelse hurtigst muligt.


Kontakt
Kontaktperson
Mette Sørensen Boysen
Tlf:
73939393
Adresse
Bygmestervej 7
6270 Tønder
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-09-2018
Udløber:
24-10-2018
Kviknummer:
LJA-65926527
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.