5.190
5.190
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
OJ Electronics A/S

OJ Electronics A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 06-08-2018

Produktionstekniker

Produktionstekniker til dynamisk og ambitiøs elektronikvirksomhed i vækst

 

OJ Electronics søger snarest muligt en dygtig produktionstekniker, der har erfaring fra industriel elektronikproduktion og er vant til at arbejde med SMT-produktion.

 

Dine opgaver

OJ er i gang med at specificere og indkøbe en ny AOI (Automatic Optical Inspection/Vision maskine), da den vi har, er ved at være  udtjent. Det betyder, at du skal være med til at specificere, finde, implementere og programmere den nye AOI/Vision maskine, inden du selvfølgelig skal være med til idriftsættelsen i produktionen. Du vil, sammen med en kollega, få procesansvaret for AOI/Vision, Pick & Place maskiner og øvrigt udstyr i SMT-området.

 

Dine kompetencer

Du er uddannet tekniker eller har en anden tilsvarende relevant baggrund og erfaring.

Det er klart en fordel, hvis du har erfaring med AOI/Vision på en produktionslinje, samt erfaring med at programmere udstyr som Pick & Place, AOI/Vision samt øvrigt almindeligt SMT-udstyr.

Kendskab til IPC standarden på specialist niveau er ligeledes en klar fordel.

Det er vigtigt, at du er god til at kommunikere, da du har mange interne kontakter/kunder. Du er samtidig en skarp koordinator, der har opfølgning som en af dine spidskompetencer, ligesom du arbejder naturligt struktureret og analytisk.

 

Det får du

Du bliver en del af et dygtigt team med et godt arbejdsmiljø, som er præget af en uformel tone. Vi har et godt kollegialt fællesskab og har et unikt introduktionsprogram til alle nyansatte, som klæder dig på til at tackle de nye faglige udfordringer, og vores mentorordning sikrer, at du hurtigt lærer dine nye kolleger at kende. 

Du vil i det daglige opleve en stor frihed og ansvar til at løse dine opgaver og hverdagen vil være præget af dynamik med plads til at udvikle dine personlige og faglige kompetencer. 

 

Sådan søger du

Yderligere oplysninger om jobbet fås ved henvendelse til Head of Technical Operations, Claus Bak  på telefon 20 11 75 45 eller cba@oj.dk (dog ferie i uge 30-32)Ansøgning med CV sendes til hr@oj.dk. Vi vurderer løbende på indkomne ansøgninger og afholder løbende samtaler.

 

 

OJ Electronics er en førende international virksomhed med markedsledende produkter til elektrisk gulvvarme og elektroniskeløsninger inden for varme og ventilation (HVAC). Vi eksporterer mere end 97% af vores produkter og beskæftiger over 160 medarbejdere i vores hovedkvarter i Sønderborg samt i datterselskaber og salgskontorer i England, USA og Polen.

 

Kontakt
Kontaktperson
Barbara Skovbo Lott
Tlf:
73 12 13 31
Adresse
Stenager 13B
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-08-2018
Udløber:
31-08-2018
Kviknummer:
LJA-64160260
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Energi,
Industri & Håndværk,
Øvrige stillinger
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-03-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.