42.416
42.416
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
OJ Electronics A/S

OJ Electronics A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 06-06-2017

PRODUKTIONSTEKNIKER - ELEKTRONIKFAGTEKNIKER/ELEKTRONIKTEKNIKER

OJ Electronics søger en erfaren tekniker til Produktionsteknisk afdeling, der både har lyst til og erfaring med at arbejde med EMS partnere (Electronic Manufacturing Services) i Asien og i Østeuropa.
Ansvarsområdet vil for størstedelens vedkommende være opfølgning ved leverandører i Malaysia og i Tjekkiet, dvs. udarbejdelse af dokumentation, fremstillingsbeskrivelser, testbeskrivelser, håndtering af ECO (Engineering Change Orders) og kvalitetsopfølgning. Du vil formentlig få 30 40 rejsedage årligt.
Du får gode muligheder for at vedligeholde og udvikle dine faglige kompetencer gennem både uddannelse og mange forskelligartede opgaver, der kan sikre, at din dagligdag bliver afvekslende og tilpas udfordrende.
Du får et godt arbejdsmiljø, hvor imødekommenhed og samarbejdsvilje spiller en stor rolle, og du kommer gennem et grundigt og meget rost introduktionsprogram for nye medarbejdere. Derved bliver du klædt overordentligt godt på til at tackle de faglige udfordringer. Vores mentorordning og vores personaleforening sikrer, at du også hurtigt lærer dine nye kolleger at kende.

 DET SKAL DU ARBEJDE MED

Udover de ansvarsområder, der er nævnt ovenfor, er der en række konkrete opgaver:

Årligt audit hos leverandører

Løbende kvalitetsforbedringer i samarbejde med kvalitetsafdelingerne hos leverandører

Deltage i IPD-projekter på de produkter, der skal produceres hos leverandører

Specifikation af krav til produktet og til produktionsprocessen

 DET ER DIN BAGGRUND

Du er en kompetent elektronikfagtekniker/elektroniktekniker med kendskab til produktionsprocesser indenfor elektronik (f.eks. SMT, THT, reflow/wave soldering), så du kan foretage et kvalificeret valg af proces.

Du har også:

Erfaring med fejlanalyse/fejlsporing og FPY

Erfaring med håndtering af komplekse møder med komponentleverandører, Q-afdelinger med deltagere fra flere kulturer/nationaliteter

Evne til at kommunikere/formidle teknisk viden via fysiske eller virtuelle møder (f.eks. Skype) og gode engelske sprogkundskaber

 Vil du være en vigtig del af vores virksomhed?

Så mail din ansøgning til vores rekrutteringspartner Søren Vogelius, Vogelius human relations på ssv@hr-vogelius.dk. Mærk din ansøgning Produktionstekniker. Har du spørgsmål, inden du mailer ansøgningen, så kontakt Head of Technical Operations, Claus Bak på telefon 20 11 75 45 eller Søren Vogelius på 30 52 58 80. Vi holder løbende samtaler og stopper annoncering, når den rigtige kandidat er fundet.

 

OJ Electronics A/S er i dag en af verdens største producenter af termostater til elektrisk gulvvarme og en førende producent af elektroniske løsninger inden for varme og ventilation (HVAC). Med hovedkvarter i Sønderborg og salgskontorer i England, USA og Polen beskæftiger OJ Electronics mere end 150 medarbejdere. Virksomheden eksporterer 97% af sine produkter.

Kontakt
Kontaktperson
Søren Vogelius
Tlf:
73121314
Adresse
Stenager 13B
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-06-2017
Udløber:
04-07-2017
Kviknummer:
LJA-46768196
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Ingeniør og naturvidenskab,
Øvrige stillinger
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
07-05-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.