5.180
5.180
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 02-09-2019

HedeDanmark udvider sin anlægsgartnerforretning i Odense og søger derfor en projektleder. Ønsker du at blive en del af en danskejet virksomhed med stolte traditioner og ambitiøse vækstplaner? Kan du se dig selv bidrage til at skabe flotte og inspirerende udearealer? Er du en kompetent og udviklingsorienteret projektleder med styr på kvalitet, økonomi og tidsplan?Så er det dig, vi søger til en udfordrende og nyoprettet stilling med stort udviklingspotentiale. 

HedeDanmarks Anlægsgartnerforretning løser spændende og innovative renoverings- og anlægsopgaver for kunder over hele landet. Gennem mange år i markedet har de derfor oparbejdet en stor viden og erfaring, som de gør en dyd ud af at forankre og videreformidle i virksomheden, bl.a. gennem deres interne værdisæt om faglighed, værdiskabelse og nytænkning. 

Om jobbet
Du får ansvaret for en række hoved- og fagentrepriser samt for sagsstyringen og opfølgningen på de enkelte projekter i Odense-området.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Praktisere synlig ledelse og herigennem motivere og lede medarbejdere og underentreprenører på dine projekter
  • Være ansvarlig for dine medarbejdernes trivsel og sikre et godt arbejdsmiljø
  • Håndtere sags- og økonomistyring på dine anlægsprojekter herunder sikre, at dine sager udføres til den givne tid, kvalitet og økonomi
  • Deltage i byggemøder og følge op på opgaver
  • Lave beregninger på ekstraarbejde
  • Kommunikere med kunder, samarbejdspartnere og underleverandører 
  • Være proaktiv og opsøge nye kunder/projekter samt forhandle kontrakter

Faglige kvalifikationer 
Uddannelsesmæssigt er der flere indgangsvinkler til jobbet. Det vigtigste er, at du er en skarp projektleder, der både mestrer det administrative arbejde og trives med at begå dig på byggepladser og til byggemøder. Det er en klar fordel, hvis du har lokalkendskab og netværk på Fyn.

Du har udpræget flair for økonomi/forretning kombineret med æstetisk sans. Du har gode IT-kundskaber.

Personlige kompetencer
Du er en synlig og troværdig leder, der forstår at motivere dine medarbejdere og sætte det rigtige hold. Du arbejder selvstændigt, struktureret og velorganiseret. Du har et stort overblik, gennemslagskraft, og du følger dine opgaver til dørs. Du er proaktiv og på forkant med dine opgaver/projekter. Du er en kompetent kommunikator i skrift og tale. 

Vi tilbyder dig
Et attraktivt job med en stor grad af frihed under ansvar og mulighed for både faglige og personlige udfordringer samt efteruddannelse. Du bliver en del af en uformel og nytænkende kultur funderet på mange års historie, hvor du samarbejder med engagerede kollegaer med en god holdånd. 

Ansøgning
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for HedeDanmark Anlægsgartnere. Venligst send din ansøgning, CV og evt. anbefalinger via Søg stillingen hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. 

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. 

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent hos JKS CAREER Anika Gormsen på 3085 1295. 

Om HedeDanmark a/s
HedeDanmark plejer, vedligeholder og udvikler naturværdier til gavn for mennesker, miljø og samfundet i Danmark og internationalt. Faglighed, værdiskabelse og nytænkning er kerneværdier i HedeDanmark.

HedeDanmark er en international handels- og servicevirksomhed inden for det grønne område og har i dag udviklet sig til at være Skandinaviens største og Danmarks eneste landsdækkende leverandør af bl.a. outdoor facility services til private og offentlige virksomheder. 

Handels- og servicevirksomhed på det grønne område

HedeDanmark beskæftiger cirka 800 medarbejdere og omsatte i 2017 for knap 1,7 mia. kroner. HedeDanmark har i mere end ti år haft høj lønsom vækst og positiv forrentning af selskabets egenkapital. Samtidig er tilfredsheden blandt såvel kunder som medarbejdere blandt branchens højeste.

Natur, klima og miljø i skov, land og by

HedeDanmark er ledende inden for pleje, udvikling og leverance af serviceydelser til skove, det åbne land, have- og parkanlæg samt det åbne rum i byerne. 

HedeDanmarks forretningsmæssige aktiviteter er koncentreret i og omkring Nordeuropa og Østersøen med Danmark som et naturligt og væsentligt hjemmemarked.

Læs mere om HedeDanmark på www.hededanmark.dk

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-09-2019
Udløber:
30-09-2019
Kviknummer:
LJA-75298976
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Ledelse
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-11-2019
Svendborg, Fyn
Frist: 
08-11-2019
Odense, Fyn
Frist: 
06-11-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-10-2019
Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
18-10-2019
Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
18-10-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.