5.200
5.200
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Meldgaard

Meldgaard

|
Syd- og Sønderjylland
|
Kolding
|
Indrykket 07-06-2017

Produktionsmedarbejder

Vi søger produktionsmedarbejdere til vores nye fabrik i Kolding

Meldgaard Recycling er verdensførende indenfor mobil slagge sortering, og vi har fokus på udvikling indenfor området. Vi arbejder inden for et nicheområde, som vi er allerbedst til, nemlig genbrug og sortering af restprodukter. Et selskab som er med til at sætte Meldgaard og Danmark på verdenskortet.

Vi har opbygget en knowhow og teknologi, som gør, at vi er markedsledende inden for sortering af slagger fra kraftvarmeværkerne. Denne proces har udlandet også fået øjnene op for, og Meldgaard har i dag anlæg flere steder i verden, bl.a. har vi 3 anlæg kørende i USA.

Jobbet
Til vores fabrik der er under etablering i Kolding, søger vi produktionsmedarbejdere til fast dagarbejde. Du skal være en del af et team på 4 personer, der sorterer metaller fra vores produktionsanlæg.
Fabrikken forventes at stå klar den 1. september 2017, hvor produktionen vil blive startet op. Det vil være en fordel, hvis du har mulighed for at starte før, da oplæring vil finde sted inden produktionsstart.

Om dig
Vi forventer at du:
• Er fleksibel
• Har godt humør
• Er en teamplayer
• Har et godt overblik
• Ikke er bange for at blive beskidt

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 45 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fabrikschef Lars Kristiansen på tlf. 20 33 72 39 eller send din ansøgning via linket senest den 26. juni 2017. Tiltrædelse snarest muligt. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Kontakt
Kontaktperson
Lars Kristiansen
Tlf:
20337239
Adresse
Askelund 10
6200 Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-06-2017
Udløber:
05-07-2017
Kviknummer:
LJA-46769091
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Transport og logistik
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-07-2018
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-06-2018
Odense, Fyn
Frist: 
27-06-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.