5.509
5.509
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 09-07-2018

Produktionschef,SønderborgEr det dine evner som leder og dit fokus på udvikling, der skaber succes for dig? Går du som leder forrest, evner at arbejde på tværs af organisationen og skaber opbakning hele vejen rundt? Så er dette her måske dit nye job.

 

Vi søger for Damm Cellular Systems A/S en Produktionschef. Da deres nuværende Produktionschef har valgt nye udfordringer, søger vi nu hans afløser til at understøtte virksomhedens fortsatte vækst. 
 

Stillingen 

 

Virksomhedens produktion er kendt for fleksibilitet, kvalitet og et højt serviceniveau.  

 

Din opgave bliver at fastholde disse kvaliteter samt at sikre udvikling og fortsat optimering af produktions- og logistikprocesser i en produktion med dygtige og loyale medarbejdere, som har stor andel i opnåelsen af virksomhedens resultater. 

 

Du vil få det samlede ansvar for produktion, test og logistik. Afdelingen består af ca 25 medarbejdere, herunder 5 specialister / mellemledere, fordelt på indkøbsfunktion, montagefunktion, testfunktion, lagerfunktion og reparationsfunktion. 

 

Som chef for afdelingen får du ansvaret for at sikre en lønsom og konkurrencedygtig produktion samt at motivere og udvikle dine medarbejdere 

 

Du vil indgå i virksomhedens aktive arbejde med løbende forbedringer indenfor kvalitet (ISO 9001), Miljø (ISO14001) og arbejdsmiljø (OHSAS18001). 

 

Du samarbejder på tværs af organisationen med bl.a. udvikling, kundesupport, salg og økonomi.Derudover vil du være en del af ledelsesgruppen 

 

Hvad forventer vi af dig? 

 

Du sidder i dag i en lignende stilling, har erfaring fra et lignende job, eller du arbejder som produktionsmellemleder i en elektronikvirksomhed, hvor denne stilling er et naturligt led i din videre karriereudvikling. 

 

Du har en teknisk uddannelse som elektronikingeniør eller har en anden uddannelsesmæssig baggrund indenfor elektronik. Praktisk erfaring med produktionsplanlægning, produktionsmodning- og klargøring og implementering af nye produkter, samt logistikdelen er en del af din hverdag. Det er en stor fordel, at du har en baggrund, hvor du har arbejdet med produkter inden for den digitale kommunikation. 

 

Du formår at holde hovedet koldt og prioritere dine aktiviteter og opgaver, der kører sideløbende med hinanden i en til tider hektisk dagligdag. Det falder dig naturligt at omgås både C-levels, specialister og produktionsmedarbejdere på samme tid. 

 

Til dine kvalifikationer og egenskaber hører derudover: 

 

 Erfaring med SMT teknologien  

 At du er en god relationel leder med gode kommunikations- og samarbejdsevner 

 At du er resultatorienteret og forfølger både kort- og langsigtede mål 

 Kendskab og erfaring med PTA og R&D 

 IT på højt brugerniveau, med fokus på Excel 

 Erfaring med produktionsstyring i ERP systemerne, Microsoft Dynamics AX foretrækkes 

 Har erfaring og forståelse for indkøbsprocesser og samspillet med leverandører 

 

 

Øvrige forhold 

 

Da virksomheden er internationalt orienteret, forventer vi at du kan begå dig på engelsk. Kendskab til tysk er en fordel, men ikke en nødvendighed. 

 

Du forventes at have bopæl indenfor rimelig køreafstand til virksomheden.  

 

Vi tilbyder et udviklende og spændende job, hvor du i høj grad kan bevise dit værd og dine evner som leder, og hvor du får muligheder for at bidrage til videreudviklingen af organisationen. 

 

Du vil blive en del af et engageret hold og får muligheden for at være med til at præge udviklingen i en ambitiøs og moderne virksomhed, med en flad organisationsstruktur og en uformel omgangstone. 

 

Du vil møde dedikerede og hjælpsomme kollegaer og en kultur, hvor der bliver taget hånd om dig. 

 

 

DAMM Cellular Systems 

 

DAMM is a privately held world-leading provider of scalable, flexible and user-friendly digital radio infrastructure systems to industrial, commercial and public safety customers. Built for the future of critical communications, the DAMM Multi-Tech Platform enables voice and data communication across technologies, including TETRA, TEDS, DMR and Analog in one single system. With over 30 years of experience in critical radio and broadband communication, we take the lead through superior engineering and a constant focus on customer needs and reduced complexity. To find out more about DAMM or any aspect of our solutions or services, visit www.damm.dk or follow on LinkedIn. 

 

Ansøgning  

 

JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning med CV samt relevante bilag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. 

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Heidi Schmidt Degermann på tlf. + 45 61630776. 

Kontakt
Kontaktperson
Heidi Schmidt Degermann
Tlf:
73325753
Adresse
Stenager 2
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-07-2018
Udløber:
06-08-2018
Kviknummer:
LJA-63186570
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
14-03-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
13-03-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-03-2019
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
11-03-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
11-03-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-02-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
05-03-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
05-03-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.