5.200
5.200
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Esbjerg
|
Indrykket 08-06-2017

Produktansvarlig, Billum


Søger du en stilling med ansvar for mindre kvalitetsproduktion, og ønsker du at være en del af en voksende succes, så har vi muligvis jobbet til dig.
For virksomheden Hr. Skov i Billum ved Varde søger vi snarest muligt en kvalitetsbevidst produktionsansvarlig til en fast stilling.
Virksomheden der er kendt for sine gastronomiske produkter og høje kvalitet ønsker at udvide virksomheden med dig som ansvarlig for den daglige produktion.
Du vil i jobbet arbejde med planlægning af produktionen samt indkøb af råvarer til dette. Herudover får du ansvaret for at kvalitetssikre produkterne således, at de leverer op til det niveau som Hr. Skov er kendt for. Produktionen deltager du selv i, og vil samtidig blive ansvarlig for de medarbejdere som hjælper til.
Vi forventer ikke, at du har erfaring med ledelse, men dog ønsker at få ansvaret.
På sigt ser vi gerne, at du biddrager i udviklingen af produkter, samt byder ind med ændringer eller forbedringer af eksisterende produkter. Dette kræver naturligvis en forståelse og flair for smagsvariationer og lettere gastronomi.
Om Hr. Skov
Bygget på inspirationen og rådvarer fra den storslåede sydvestjyske natur har Hr. Skov igennem 10 år leveret kvalitetsprodukter til den bevidste og kræsne kunde.
Virksomheden sælger et udvalg af kvalitetsprodukter med stor gastronomisk forståelse. Her tæller produkter som øl, snaps, delikatesser, specialiteter med videre.
Der tilbydes en kombination af produkter fra egenproduktion og opskrift samt produkter leveret i samarbejde med nøje udvalgte partnere.
Hr. Skov ejes og drives af Claus og Henny Skov som startede virksomheden i 2007 sideløbende med deres fokus på Blåvand Kro. I 2009 valgte de, at fokusere fuld tid på Hr. Skov.
Claus Skov er virksomhedens kreative og magiske udvikler af Hr. Skovs produkter. Hans fokus er, og har altid været brug af rene danske produkter med udgangspunkt i den vilde natur i lokalområdet.
Hans opskrifter bærer præg af de smagskombinationer der hentes ud af blandt andet porse, lyng, hyben, revling, havtorn, klitrose og blåbær.
Fokus på administration, økonomi og planlægning styres kyndigt af Henny Skov.
Udover hovedadressen i Billum hvor produktionen findes driver Hr. Skov en velbesøgt og kendt cafébutik i Blåvand by.
Er du interesseret i at vide mere: www.hrskov.dk
Om dig
Vi ser meget gerne, at du har erfaring med produktion fra fødevareindustrien, eksempelvis mejeri-, bryggeribranchen eller lignende.
Herudover har den rette kandidat ligeledes erfaring med lettere produktionsplanlægning, indkøb og kvalitetssikring - eller har mod og lyst på at lære det.
Som person er du meget fokuseret på kvalitet af højeste niveau og sætter produktionshygiejne samme sted.
Du er ansvarlig og forstår vigtigheden i den rolle som du bestrider. Din ansættelse er mere end blot et job. Du er passioneret om virksomhedens navn og produkter og sætter personlig ære i det produkt som produceres.
Sluttelig trives du godt i en rolle med mange opgaver, hvoraf nogle kræver gentagelse, samtidig med at du har overblikket omkring dig.

Ansøgningsfrist
Vi indkalder relevante kandidater løbende, og forbeholder os mulighed for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristen udløber.
Vi opfordrer derfor interesserede kandidater til at søge snarest muligt, dog senest d. 07.07.2017.
Skriftlig ansøgning samt CV og relevante bilag sendes til mail: 174kre001@jks.dk
JKS varetager rekrutteringsprocessen, og har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Kasper Reinhold tlf. 6163 0735. Første samtale vil blive afholdt hos JKS.

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-06-2017
Udløber:
07-07-2017
Kviknummer:
LJA-46806739
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Øvrige stillinger
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
19-07-2018
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
19-07-2018
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
16-07-2018
Odense, Fyn
Frist: 
13-07-2018
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
13-07-2018
Odense, Fyn
Frist: 
13-07-2018
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
10-07-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
10-07-2018
Odense, Fyn
Frist: 
04-07-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.