5.528
5.528
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Haderslev
|
Indrykket 09-08-2017Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Motiveres du af at udvikle systemer og processer inden for kredit? Evner du at tage initiativ, koordinere og effektivisere processer samt sikre fremdrift i et professionelt samarbejde med bankens datacentral, Bankdata og de øvrige medlemsbanker? Så er du måske vores nye Product Owner.

Som Product Owner motiveres du af at være en nøgleperson i implementeringen af kreditprocesser. Du vil få ansvar for at koordinere og håndtere et stort projekt inden for udvikling af kreditprocessen i samarbejde med bankens egen it-afdeling, de kompetente kolleger i område Kredit samt Bankdata i Silkeborg. Som udgangspunkt vil du arbejde 4 dage i Silkeborg og 1 dag i Kreditsekretariatet i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa.

Kreditsekretariatet har ansvar for udarbejdelse af analyser på kreditområdet og skal sikre den fornødne datakvalitet på området. Derudover er Kreditsekretariatet ansvarlig for udvikling af IT-systemer til kreditområdet og skal varetage en række kontrolopgaver. Vi er i øjeblikket 14 ansatte til at løse opgaverne.

Som Product Owner skal du bl.a.:

 • Sikre og være ansvarlig for prioritering af opgaver i samarbejde med interessenterne fra forretningsområdet
 • Koordinere og sikre, at alle relevante forretningsområder involveres i projektet
 • Udarbejde relevant skriftligt materiale, herunder implementeringsmateriale og arbejdsbeskrivelser
 • Bidrage med afklaring i interessentgruppen og spille en central rolle i afklaringer på tværs
 • Sikre, at teamet hele tiden løser de vigtigste opgaver samt at projektet følger tidsplanen og afsluttes rettidigt
 • Bidrage med information og understøtning af de øvrige banker i fællesskabet

Vi forventer, at du:

 • Er faglig kreditstærk og har bankfaglig erfaring med kreditprocesser, gerne suppleret med en HD 2. del eller anden relevant uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau
 • Er en dygtig kommunikator og forhandler
 • Er ambitiøs og robust og trives med at udfordre og at blive udfordret
 • Er god til planlægning og prioritering og evner at følge tingene til dørs
 • Er initiativrig og kan finde løsninger og se muligheder
 • Er en positiv holdspiller, der er god i et tværgående samarbejde
 • Er selvstændig og trives med at arbejde på egen hånd
 • Har flair for IT
 • Endvidere er det en fordel, men ikke et krav, at du har en projektlederuddannelse eller erfaring i rolle som projektleder

Vi tilbyder:

 • Et spændende job i et uhøjtideligt miljø, hvor du vil få stor indflydelse på dine daglige arbejdsopgaver, og hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • En åben og inspirerende samarbejdsform og et arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved stærkt faglig fællesskab og frihed under ansvar

Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte Afdelingsdirektør Jan Schack Sørensen på 74 37 23 28.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er 16. august 2017. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig. Tiltrædelse er snarest muligt.

Område Kredit ...

Område Kredit under ledelse af Kreditdirektør Per Klitt Jensen omfatter afdelingerne Kreditsekretariat, Kredit Erhverv, Kredit Privat, Erhverv samt Regnskabsanalyse og nedskrivninger. Området beskæftiger dagligt cirka 75 dygtige og engagerede medarbejdere.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-08-2017
Udløber:
16-08-2017
Kviknummer:
LJA-48394428
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
13-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-08-2018
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
10-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
02-09-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-07-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-08-2018
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-08-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.